Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is ilyen fáradékony ennyi...

Más is ilyen fáradékony ennyi idősen?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok,de nagyon el tudok fáradni,pedig alapból pörgős vagyok és mozgékony.
2008. okt. 17. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én 37hetes kismama vagyok én csak mostanába kezdtem fáradékony lenni,21 hetesen még pörögtem mindent csináltam.Nem vagy vas hiányos vagy nincs valami vitamin hiányod?Beszélj az orvosal!De az az igazság ,hogy mindenkinek más a szervezete mindenki máshogy viseli a terheséget.ÜDV:jo baba várást!!!Pihenj sokat!!!
2008. okt. 17. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
A terhesség első és utolsó trimeszterében jellemző a nagymértékű fáradság.Én 19 hetes vagyok,bár javult az állapotom korántsem vagyok olyan fitt mint voltam.
2008. okt. 17. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Én se voltam fáradékony még 21 hetesen,de tényleg mindenkinél más! Én inkább a 34.héttől vagyok fáradékonyabb.

De biztos lesznek olyanok akik veled egyidőbe vannak és fáradékonyak.

Ahány ember, annyiféle terhesség.:)

2008. okt. 17. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én 23 hetes vagyok, és szintén elég tompa. Nem is értem... rendesen végigalszom az éjszakát, általában napközben is szundítok 1 órát, és mégsem érzem magam erőm teljében. Felmerült bennem a vitaminhiány, de iszom a Hipp Natalt. A vérnyomásom 100/60, az sem vészesen alacsony... hát nem tudom....

ja, és folyton az evésen jár az eszem, vissza kell magam fogni...

2008. okt. 17. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:

21 hetes, szinten faradekony

en mast mondok, mint a tobbiek, vagyis sajat tapasztalat

a pocim miatt nem tudok aludni, vagy nem annyira pihenteto, mint volt, pedig sose volt erre panaszom, de most van

valszeg mivel nem alszom ki magam, azert vagyok ilyen kimerult, faradekony.

ennyi :(

2008. okt. 17. 20:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Ez azért megnyugtat,hogy nem vagyok egyedül.
2008. okt. 20. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!