Mi lehet ez a fura érzés?
Várandósság alatt olyan fura sajgasokat érzel, hogy el se hiszed :)
Soha nem érzékelt szalagok, izmok fajogathatnak.
A tünet az az éles fájdalom bent - a mehszaj fájdalma, lehet belerug (bár 19 hetesen elég picike, ilyentájt kezdi érezni a legtobb anya a gyereket)
Addig ne aggódj, amíg a fájdalom
- nem jár vérzéssel
- nem túl erős (nagy fájdalmat, ájulást, összeesést okozó erős fájdalmat nem érzel)
Esetleg ha együtt vagytok a pároddal, ilyenkor lehet érzékenyebb a mehszaj, óvatos, kényelmes pózt kell keresni :)
Oh, ez egy turbó-baba, már egy hónapja érzem a mozgását, a hűvösebb napokon szinte megállás nélkül. Most éjjel is hiperaktív volt a drágám, talán ha 4 órát sikerült aludnom tőle... Szóval szerintem elképzelhető, hogy ő rendetlenkedik ilyenkor.
Ami miatt én kicsit aggódni kezdtem, az az, hogy a méhszáj nyílása ugye nem járhat hasonló érzéssel? Nőgyogyászhoz sajnos csak 1 hónap múlva jutok el, addig pedig nem szeretnék minden egyes együttlétkor azon aggódni, hogy vajon szabad-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!