Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hany hetesen mentetek...

Ti hany hetesen mentetek eloszor orvoshoz? 😊

Figyelt kérdés
Most teszteltem pozit , viszont en 8-9 hetesen gondoltam hogy megyek, mert szerintem addig felesleges!😊 szerintetek?

2017. júl. 1. 18:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Köszönöm! :)

6 hetesen szívcső pulzálás volt. Rá 10 napra hívott vissza a doki kontrollra, akkor már volt szivhang.

Egyébként elég ritka szerintem, h egy orvos részegen rendeljen. Csak ez miatt ne várj.

Hogy ki hány hetesen megy először, egyéni döntés. Boldog babavárást! 😊

2017. júl. 1. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

6+2 hetesen mindket gyerekemnel. Volt szivhang.

Valaki irta hogy a mehenkivulinek komoly tunetei vannak. Sajnos nem mindig koran! Volt akinel a 9 hetes uh-n kozoltek, addig semmilyen furcsasag nem utalt ra.

2017. júl. 1. 20:32
 13/15 anonim ***** válasza:

A kimaradt vérzés után egy héttel. De mivel nem középidőben fogant, hanem jóval később, így még nem látszott semmi.

Azért mentem ilyen korán, mert amikor az elsővel voltam terhes, akkor kórházba kerültem 8 hetesen (nem a terhességgel kapcsolatos probléma miatt), akkor az orvosok lecsesztek, hogy hogy lehet hogy nincs még kiskönyvem. Amúgy nem feltétlenül mentem volna el ilyen hamar.

2017. júl. 2. 06:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első pozitív teszt után kb 4 hetesen, mivel volt már 2 vetélésem amivel műtöttek így tudni akartam jó helyen van e. 29 hetesek vagyunk :)
2017. júl. 2. 06:38
 15/15 anonim válasza:

Én én megyek akkor leszek 7 hetes 4 napos.

Második babám, az elsőnél viszont 6 hetesen voltam, de még nem volt csak petezsák és 8 hetesen kellett visszamennem akkor már volt szívhang is.

szóval most emiatt nem sietek :)

2017. júl. 2. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!