Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Egyfolytában...

Mit csináljak? Egyfolytában ég a gyomrom, éhesnek érzem magam, pedig eszem és nem tudok jóllakni sem.8 hetes vagyok

Figyelt kérdés

Szénhidrátot nem eszem, mert diétáznom kell, csak abonettet és korpás kekszet, mást mindent és hiába eszem, nem lesz jobb. Éjjel is felébredek, hogy éhes vagyok, ég a gyomrom. Eszem a joghurtokat, gyümölcsöt, csirkemellsonkát, sajtokat, ebédre bármit és nem segít. Sok a savam, arra Rennie-t és Espumisant szoktam bevenni.

Iszonyatos érzés, segítsetek, mit csináljak?

2008. okt. 17. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Reszelj le 2 db közepes méretű krumplit.A sűrűjét told félre és idd meg a levét,mindezt éhgyomorra.Ez elvileg jó a gyomorégésre.Ami pedig az éhségérzetet illeti nekem ugyanez volt.Én megittam az étkezés után egy jó nagy pohár jéghideg limonádét és jól éreztem magam.remélem segít!
2008. okt. 17. 10:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is mindig éhes voltam kb a 30. hétig :-(

Gyomorégésre jó a salvus gyógyvíz, és a diótej:1 evőkanál darált diót keverj össze 2 dl vízben, szűrd le, egy csipet só + egy evőkanál méz. Nekem segített.

Még a pohár tej is jó.

2008. okt. 17. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem az első harmadban végig "kajaparám" volt, folyamatosan ettem. Próbáltam csupa olyat enni, ami egészséges és annyira nem hizlaló. Azután ez elmúlt, most meg alig bírok enni, mert a méhem mintha a gyomromban lenne :(

32 hetes mam.

2008. okt. 17. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
10:37-es vagyok, nekem a gyomorégésre a tej segített!
2008. okt. 17. 10:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató és hasznos válaszokat! Sajnos a tejet nem szerettem eddig, de kipróbálom, hátha segít.

És salvus vizet is venni fogok!

köszke, és mindenkinek boldog babavárást!

2008. okt. 17. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!