12 hetesen köldöktáji szúró fájdalom normális?
Figyelt kérdés
Nem tartott sokáig, kb egy perc, vérzés nincs. Dokit hívtam, azt mondta ha nem vérzek és nem állandó a fájdalom nincs baj. De szeretnélek titeket is megkérdezni, harha valaki érzett hasonlót?2017. jún. 27. 11:04
1/4 anonim válasza:
Nekem volt. Kb 10-11 hetesen kezdődött és sokszor találkoztam az érzéssel. Nem biztos, hogy ugyan az, de nekem köldök felső részénél szúrt, égett nagyon fájt pár percig. Nekem a babám is fent éli pici életét csúcsos is a hasam, és mindig ott nyomja ki magát. Így nagy valószínűséggel szétvált enyhén a hasizmom. Nekem a védőnő is ezt mondta. Ez nagyon sokaknak van, csak nem tudnak róla :) Elvileg a terhesség vége felé lehet is érezni ilyen kis bemélyedést ahova majdnem befér az ember ujja. Sokszor volt, de kb 31. héttől nem találkoztam vele... jó nagy is a hasam xD
Kellemetlen érzés az biztos. Szóval én erre tippelnék :)
Minden jót!
35hkm
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :) ugyan ezt érzem ahogy leírtad.
2017. jún. 27. 20:53
3/4 anonim válasza:
Nekem is épp ez van, és kb. 12 hetes koromtól nálam is! Először a metróra várva éreztem, nagyon meg is ijedtem, de kb. egy perc múlva elmúlt. Azóta időnként újra van, nem parázok rajta már egyáltalán, csak simizem, amikor épp kezdődik, gyorsan elmúlik. Jó, hogy írtatok erről, megnyugtató, hogy más is él meg hasonlót.
4/4 A kérdező kommentje:
Azóta 27 hetes vagyok, de néha még mindig előjön. Nem kellemes, de a doki szerint normális.
2017. okt. 11. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!