Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek megjött mégis terhes...

Akinek megjött mégis terhes volt? Többi lent.

Figyelt kérdés
Mensi után hanyadik napon lett pozi a teszt? Létezhet olyan hogy június 2-ai együttlét után megjött a mensim 10-én,tartott 14-ig majd 15-i (csütörtöki) tesztem negatív lett, majd 20-án ismételt teszten időn túl egy extra halovány vonalka jelent meg? Ha terhes lennék akkor erős pozinak kellett volna lennie,nem? Vagy esetleg arra gondoltam még mint egy opció,hogy esetleg a mensi megjövetele miatt később termelődne a hcg? Vagy a mensi nem befolyásolja a hcg termelődését? Akinek rendesen megjött de baba volt annak mikor lett a tesztje pozitív?
2017. jún. 24. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Időn túl nincs pozitív teszt, az értékelhetetlen vagy negatív. Csinálj egy következőt, mondjuk holnap.

Azonban ha normálisan megjött, és véreztél, nemcsak barnázgattál, akkor szerintem a terhesség valószínűtlen, pláne ha nincs pozitív terhességi teszted mellette. Esetleg egy következő aktusból lehet valami, de azt még nem mutatja a teszt.

2017. jún. 24. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Időn túli teszt nekem kétszer is mutatott pozitívat ( kint hagytam, nem dobtam ki azonnal, és akkor láttam). Nem lettem terhes, szóval ezért az időn túli vonalak nem számítanak.

Ahogy az előző válaszoló írta, ha normálisan megjött, akkor kevés az esélye, hogy terhes lennél. Csinálj még egy tesztet, de ne időn túl nézd meg! :)

2017. jún. 24. 20:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen megvolt rendesen,és nem is tesztelgettem volna ha nem lettek volna fura tüneteim.A hasszurkálás nekem nem mensis tünet most mégis már a mensi előtt 1 héttel rákezdte és a mensi befejezése óta is kitart. Ill. a mensis görcs..a mensi előtt még aláírom hogy volt,de hogy a mensi befejezése óta is van minden nap görcsöm ami még soha nem fordult elő az fura. Ill a szexet sem kívánom annyira..most vagyok pont a termékeny időszakomban ilyenkor minden másnap rá tudnék mászni a férjemre,most annyira nem érdekel a szex. Szóval ez mind fura mert eddig ilyenek nem voltak. Ill a nyákom is furcsább mert most inkább fehéres krémesebb és nem tojásfehérje pedig elméletileg a termékeny napjaimban vagyok,egy telós applikáció szerint ,,ma van,, az ovulációm is.
2017. jún. 24. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
kicsi az esélye , de nem lehetetlen.. volt erről egy műsor is.
2017. jún. 24. 22:24
 5/8 anonim ***** válasza:
én sme hittem ebben de egy kolleganöm váltig állítja, hogy megvolt neki, tartott 4 napig, majd a köv ciklus 13. napján + lett a tesztje
2017. jún. 24. 23:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát... Személyes tapasztalatom az, hogy én rengetegszer éreztem terhességi tüneteket, leginkább akkor, amikor paraztam, vagy nagyon vártam, hogy babám legyen. És amikor összejött, semmilyen tünetem nem volt, ami az első időszakban jellemzőnek kéne lennie. :) Én a tesztre hagyatkoznék.

Amiket leírsz, ezek valóban tünetek lehetnek egyébként. De ahogy írtam, nálam ezek nem voltak megbízhatók.

2017. jún. 24. 23:19
 7/8 A kérdező kommentje:
De én nem csak bebeszélem magamnak hanem valóban érzem a hasszurkát meg a mensis görcsöket..igaz nem minden nap meg nem folyamatosan de akkor is..és pont ezt találom furcsának mert ilyen nem szokott lenni sosem. Na mindegy lehet ellövök akkor majd pár nap múlva még egy tesztet,de ezért is tettem fel a kérdést mert érthetetlen számomra is hogy mi is zajlik ,,bennem,, most.
2017. jún. 24. 23:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek a 4.hónapig rendesen megjött a menstruációja
2017. jún. 25. 04:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!