Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az, hogy 17+4 naposan...

Normális az, hogy 17+4 naposan még senki sem néz terhesnek?

Figyelt kérdés
Már annyira bánt hogy mindenki megdöbben hogy lassan 18 hetesen mennyire nem látszik rajtam a terhes has.
2010. máj. 19. 19:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Gratula a babához!

Aki nem tudta, engem a 8. hónaptól nézett terhesnek, főleg aki nem ismert korábban. De aki ismert is, csak a 7. hónap környékén kezdett erre gyanakodni, addig mindenki ráfogta a karácsony utáni kilókra... holott ilyen nem volt, csak a kerekedő has sokáig olyan, mintha csak hízna az ember, hiába maradt a combom, fenekem, karom ugyanolyan. Néha már kiírtam volna magamra, babát várok, nem dagadt lettem! Két hetem van, most már azért nem lehet nem látni .-).

2010. máj. 20. 09:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 23. héten kezdett látszódni a pocakom, de aki nem ismer annyira, csak a 30. héten mert rákérdezni, hogy jól látja-e amit lát. Most vagyunk 33. hetesek. Eddig nem egész 8 kilót híztam.
2010. máj. 20. 09:43
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Szia! én 18+4 hetes vagyok, de engem is ugyan így piszkálnak, hogy mért nincs még hasam :S mindig mondom, hogy hova legyen még pocim amikor a 20.hét környékén éri el a méh a köldök vonalát?!?!?! akinek ennyi idősen nagy hasa van annak nem a méhe olyan nagy... ne figyelj rájuk csak piszkálódnak, én sem szoktam :) az a lényeg, hogy a baba egészséges odabent és mindennap érzem mocorogni :))
2010. máj. 20. 11:39
 14/18 anonim ***** válasza:

beköltöztünk a lakásunkba és a szomszédasszonyt megláttamés mondtam 6 hónapos terhes, pár hét múlva jött a babával, ekkor már a 9-ik hónapban volt. én 23 hetes vagyok és kb akkora hasam van mint a szomszédasszonynak volt a 9-ik hónapban.

De ha dzsekiben vagyok vagy tunikában sokan mondják hogy nem nagyon gömböjödök, ha terhes felsö vagy feszülös akkor meg hogy mekkora már a hasam.

2010. máj. 22. 10:37
 15/18 anonim ***** válasza:

tőlem még a 33. héten is megkérdezték, hogy ki itt a kismama?!

szóval ne aggódj, teljesen normális. legalább tudsz cipőt húzni, pedikűrözni, borotválkozni, porszívózni, kutyát simogatni... nézd a pozitív oldalát!

2010. máj. 22. 13:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Én úgy szerettem volna kis pocakot de nekem már 4 hónaposan akkora volt mint egy 8 hónaposnak.Nagyon nehezen húzódik vissza a rendes méretére ha egyáltalán leszek valaha a régi önmagam ,én örvendtem volna a te kis pocidnak.Gratulálok a babádhoz.2 kicsi lurkó anyukája.
2010. máj. 22. 13:06
 17/18 Bea24 ***** válasza:
Szia! Ne aggódj, normális dolog, hogy alig látszik a pocid. Valakinek sokára kezd látszani, valakinek nagyon hamar. Tavaly szültem a kislányom és a 9. hónapban 5 hósnap néztek. Most a kisfiamat várom a 6. hónapban vagyok és valakinek fel sem tűnik. Nézd a jó oldalát. :) Nem lesz hatalmas pocink, látjuk a lábunkat, borotválkozásnál is nagy előny, és csíkjaink sem lesznek. Legalább is nekem egy sincs. :D Jó babavárást!
2010. máj. 22. 19:41
 18/18 A kérdező kommentje:
én inkább attól tartok,hogy jól fejlődik-e ha nem látszik rajtam?
2010. máj. 28. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!