Vérvétel, béta HCG?
A leletbol az orvos dolga megállapítania barmit.
Nalam ugy volt , ahogy leirtad.
Beutalo- elso vervetel- eredmeny ,azután felmentem a dokihoz-újabb beutaló es másnap újra vérvétel 2 nap kell mindenkepp a ketto kozt. Nalunk mindig masnapra van meg az eredmeny, igy jól jött ki
Lehet látni az eredményből, oda is írják a tartományt, hogy mennyitől áll fenn terhesség.
Lényegében, ha 20 felett lesz akkor terhes vagy, de egy vérvételből az még nem fog látszani, hogy életképes e a terhesség, csak, hogy perpill az vagy e. De utána már UH-val is látni fogják.
Egyébként, hogyhogy ilyen korán mentél dokihoz? Pont a bizonytalanság miatt érdemes 6. héten menni először, mert akkor uh-val már tutira mondják mi újság. Pozi teszttel nem szabad dokihoz rohanni, hacsak nyomos ok nincs, mint például sorozatos vetélés. Különben stressznek teszi ki magát a kismama, hogy most akkor terhes e vagy sem.
Minden esetre sok sikert :)
EGY vérvételből azt tudják megállapítani, hogy valaki terhes-e: igen vagy nem.
KÉT vérvételből (2 nap eltéréssel, tehát nem másnap kell menni, hanem harmadnap) azt tudják valószínűsíteni, hogy jól fejlődő terhességről van-e szó. Ha legalább duplázódik a HCG, akkor pillanatnyilag minden oké (persze garancia a továbbiakra nincs). Ezt általában akkor szokták csináltatni, ha valami gond van, pl. vérzés vagy előzőleg volt már vetélés.
1 es vagyok
Ne haragudj, igen latni fogod , ha boven nulla felett van az ertek akkor van valami.
Pl ha 500korul van a hcgd nem tudom hany hetes vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!