Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én rettegek ennyire,...

Csak én rettegek ennyire, hogy betegen születik a kisbabám? Annyira félek, hogy néha már depressziósnak érzem magam!

Figyelt kérdés
Rövidebb a babám combcsontja, ezért nagyon-nagyon aggódom!
2008. okt. 16. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 39 hetes kismama vagyok, és nekem is megfordul a fejemben, hogy vajon minden rendben lesz-e. Először is próbálj megnyugodni, mert az idegesség nem tesz jót a babádnak. A méretekre annyit tudok mondani, hogy 3 nap különbséggel voltam UH-n más-más dokinál, és 8 mm volt a combcsont méretek közti differencia. Súlyban pedig több mint fél kg. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy pár mm-t könnyen el lehet mérni, lehet, hogy csak alacsonyabb termetű lesz a babád. Ne izgulj, minden rendben lesz! Boldog babavárást!
2008. okt. 16. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

hány hetes vagy?

sokkal rövidebb a combcsont? az orvos mondta, hogy baj van? ha nem, ne aggódj! egyébként az uh-val mért adatok nem pontosak. pl. az én lányomnak 36 cm fejkörfogatot mértek, ehhez képest 33 cm volt, miután megszületett.

2008. okt. 16. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, semmi értelme, csak magadnak okozol feleslegesen rossz perceket s ezáltal a babádnak is. Pedig most mindkettőtöknek pihenésre és nyugalomra van szüksége. De tudom mit érzel, ezen szerintem minden kismama átesik. :-) A kisbabák nem egyenletesen növekszenek, majd behozza a lemaradást. Nálam is ez volt annak idején, és gyönyörű, arányos babám született. S hidd el, ha engeded magadon elhatamasodni ezeket a negativ gondolatiadat, akkor meg fogják mérgezni a terhességed, és ahelyett, hogy élveznéd, rettegéssel fogod eltölteni. nem szabad! nyugalom! Minden rendben lesz..
2008. okt. 16. 21:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem mondta, hogy baj van, 34 hetesen 60 mm.
2008. okt. 16. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne butáskodj már!Hidd el, minden rendben lesz!Én is rettegtem mindentől,elmentem az összes vizsgálatra,de még így is sokszor aggódok.Nagyon sok kismama kitalál mindent.Lehet, hogy kisebb súllyal fog születni és azért kisebb a combcsont.Ha elötte voltál genetikai vizsgálaton, már biztos kiszürték volna, ha valami baj van.Egyébként mennyivel rövidebb a combcsontja?
2008. okt. 16. 21:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Kb. 5 mm-rel.
2008. okt. 16. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
És ezért aggodsz?Fogadjunk, hogy a Down kórra gondolsz!Hidd el, az sokkal összetettebb rendellenességgel jár.Figyu!Ha ennyire aggodsz,jelentkezz be az Istenhegyi Klinikára vagy a Praxis rendelőbe és keresd Dr.Hajdú Krisztinát.A legkiválóbb szakember a genetika területén,és ő majd megnyugtat.A Praxisban hétvégén van.
2008. okt. 16. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Az én babámnak pedig a feje kisebb, 34 hetesen 81 mm.

Amíg a doki nem mond semmit hogy gond van addig hidd el nincs semmi gond! Ráadásul ha minden eredményed jó lett akkor meg pláne ne idegeskedj!

Persze mindenkinek megfordul a fejében hogy mi lesz ha...

De inkább élvezd a terhességed, mert tényleg sokszor tudnak félremérni dolgokat! Úgyhogy fel a fejjel, nincs gond!:)

Üdv.35 hetes kismami

2008. okt. 17. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!