Miután elkezdtem érezni a baba mozgását, lehetséges, hogy még az elején nem mindennap érzem?
Ez így van... én már 13 hetesen éreztem valamit, de csak egyszer... akkor még nem voltam biztos benne és csak egy pillanat volt... kb 16-17 hetesen már többször éreztem buborékolást mintha valaki szívószállal belefújt volna az üdítőbe :D Itt már sejtettem, hogy a baba produkálja, de nagyon sokáig csak pár naponta éreztem viszont rendszeresen reggel délután este. Kb 21. héttől éreztem minden nap, de még akkor is csak gyengén...24. héttől már határozottan éreztem a mozgását nem csak a bubikat.
Az elején még picike és nagy helye van és ficánkol sokat, de csak néha találja el azt a pontot ahol már érezzük is :)
Boldog babavárást!
34hkm
19+4 hetesen éreztem először egyértelműen a mozgását. Pár napig csak este, aztán már napközben is bejelentkezett. :)
Nekem főleg este aktívabb. 23+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!