Érvényes 8.30-9 órakor a teszt?
Sziasztok a kérdèsem az lenne hogy a reggeli első pisi 8.30 körül van akkor is érvényes a teszt ?
2 kérdésem hogy kivel fordult elő az hogy egy év gyógyszer szedés alatt kevesebb lett a vérzés vagy meg se jött
Nem az óra számít, hanem a vízelet koncentráltsága. A lényeg nagyjából az lenne, hogy legalább 4 órán át ne pisilj. Utána első pisi. Egyébként én kétszer voltam terhes, elsőnél ikrekkel, 6 nap késés és délelőtt 11-kor csináltam a tesztet sokadik pisiből.
Második terhesség 4 nappal nem várt előtt délután 5 körül csináltam és már akkor nagyon halványan ott volt...de csak nem várt napján lett egyértelmű pozi.
Szóval lényegében, ha terhes vagy és eltelt 14 nap a lehetséges aktustól (és ott körül volt ovu) Akkor kimutatja a picit hígabb vízeletből is. Ha már késik majdnem mindegy mikor tesztelsz csak próbáld meg minél tovább visszatartani a pisit :)
Ha a gyógyszert viszont most hagytad abba, lehet, hogy csak nem áll még be a ciklusod.... illetve, hacsak nem nézted mikor van ovud, lehet hosszú ciklusra számíthatsz. Egy kedves ismerősöm abbahagyta sok év után a bogyót, majd nem jött meg neki. 38. napon is negatívat tesztelt... majd utána feladta a tesztelést... de még mindig nem jött meg, kb mikor a második mensi ideje lett volna tesztelt újra és már két csíkos volt. Neki valószínű egy hosszabb 35-40 napos ciklusa lehetett. De ugye ezt sose lehet ilyenkor tudni.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!