Akinek pici a hasa a terhesség korához képest, tud képet feltenni?
Hát igen, a pici relatív.. mikori képre gondoltál? Szülés előttire?
Úgy gondolom első babámmal kicsi volt sokáig a hasam, a végén viszont nagyon gyorsan nőtt, 39 hetes fotón inkább átlagos volt már, mint kicsi. Ezen a képen 31 hetes voltam:
Sok kismama a 24 hetes cukorterhelésen néz ki hasonlóan, szóval szerintem kicsinek számított. Második babámmal nekem is kb 24 hetesen volt ekkora.
Köszi! :)
Minden ismerősöm csesztet, hogy mennyire nincs hasam, de jó látni, hogy másból is kijött az egészséges baba. :)
Az embereknek soha semmi nem jo, en elkuldenem oket melegebb eghajlatra... Nem is ertem amugy miert kell kommentalni egy kismama hasara, hogy mekkora. Akkora, amekkoranak lennie kell, de senkinek semmi koze hozza es megtarthatnak maguknak a velemenyuket, mert csak megijesztenek.
Amig a baba egeszseges, szepen novekszik, addig pont akkora, amekkoranak lennie kell. Sok minden befolyasolhatja, genetika, mehlepeny tapadasa, izomzat, stb, stb... Sot meg az is, hogy mennyit pihentel, milyen ruha van rajtad...
Kedves Kérdező!
Feleségem legjobb barátnőjének a terhesség végéig nem látszott semmi, még én is furcsán éreztem magam kicsit, amikor a babáról beszéltünk, hisz alig volt hasa neki. Aztán kiderül miért is: Általában a magzat belülről nő kifelé, de az ő esetében fordítva volt, mert még a terhesség elején a peték nem a méhe belső oldalán hanem hasához közelebbi oldalán tapadtak meg. Ennek következtében befelé kezdett el terjeszkedni minden. Remélem jól írtam le, amit nekem mondtak. A nőgyógyász azt mondta, hogy ritka az ilyen, de előfordul. A hölgy nemrég hozott világra egy mádosik babát, na ott már olyan kerek hasa volt, hogy csak na. :)
Ja és a szülés is természetes szülés volt, igaz gátmetszéssel, de a kis krapek olyan eleven hogy csak na. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!