Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Feta sajtot sem lehet enni,...

Feta sajtot sem lehet enni, nem csak a peneszes sajtokat?

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 15:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%
nekem a sajtokat azért nem ajánlotta a doki,mert elméletileg a vérnyomást felnyomja! és biztos van benne valami,mert mikor mentem a védőnőhöz,előtte való este sajtot ettem,és magas volt a vérnyomásom,pedig előtte sose! kaptam egy 24 órás vérnyomásmérőt,ami elég kellemetlen volt,mert fél óránként mért,még éjszaka is,és amikor visszavittem,azt mondta a doki,hogy ez szinte tökéletes! boldog babavárást!
2008. okt. 16. 15:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Megkivantam a gorog salatat, es mire kesz lettem vele es ettem belole kicsit eszembe jutott, hogy hoppa lehet feta sajtot nem is ehetek terhesen.
2008. okt. 16. 15:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy a penészes és a lágy sajtokat nem ajánlják terhesen és a feta lágy sajtnak számít.
2008. okt. 16. 15:41
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Attól, hogy egyszer eszel ilyet, még semmi bajod nem lesz. :)
2008. okt. 16. 15:41
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem egyél nyugodtan.A görög nők sem nélkülözik szerintem terhesség alatt :)
2008. okt. 16. 15:59
 6/14 anonim ***** válasza:
70%

1-2x lehet enni nyugodtan szerintem.

Kétszer én is ettem már, 35 hetesek vagyunk már és semmi bajunk nincs!:)

Kólát se kávét se egy csomó mindent "hivatalosan" nem lehetne. De ha mindent eszel, iszol amit megkívánsz és mértékkel teszed, abból baj nem lehet véleményem szerint.:)

2008. okt. 16. 16:14
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Szia.Egyél(egyetek) nyugodtan.Én mindent ettem,csak mértékkel,Camemertet stb.sajtot is.Amire vigyáztam,az a nyers hús és tojás,azt nem.Teljesen jól vagyunk,sőt a kisasszonynak holnap kéne kijönnie,de egyenlőre nem akar,jól érzi magát odabenn.Kicsit túl vannak paráztatva a kismamák szerintem.Ja,a sajtban sok a kalcium,ami meg kell a csontfejlődéshez.
2008. okt. 16. 16:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Még a táplálkozási szakértők sem tudnak egyet érteni ebben a témában. Nekem a feta sajttal kapcsolatban nem alakult ki különösebb véleményem, mert nem szeretem, ahogyan a többi lágy- és penészes sajtot sem, viszont rákerestem most és találtam valami érdekeset.

Ez a cikk arról szól, hogy mit kell kerülni és miért, jelzem, hogy a listában szerepel a feta sajt is, mint kerülendő étel: [link]

Ez pedig egy étrend útmutató a terhesség 7. hónapjában, a keddi ebédben ott virít a feta sajt: [link]

Mókás. Úgyhogy szerintem emiatt ne dobd ki a saláta adagodat, egyél belőle nyugodtan, de napi szinten ne szúrd be az étrendedbe.

2008. okt. 16. 17:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, ez a második helyes link: [link]
2008. okt. 16. 17:09
 10/14 A kérdező kommentje:
koszi a válaszokat:)
2008. okt. 16. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!