Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitöl van ez a gyomorideg?

Mitöl van ez a gyomorideg?

Figyelt kérdés
Nem dolgozom,itthon vagyok,párom mindig dolgozik.7hetes vagyok,most voltam védönönél és aggaszt h 97 volt a pulzusszámom.a védönöm nem mondott rá semmit.érzem magamon h kicsit gyomoridegem van,feszültebb vagyok és félek,minden hülyeségen jár az agyam és aggasztom magamat.érzem h gyorsan ver a szivem és ugy érzem h nincsenek érzéseim,csak ugy vagyok.hozzáteszem egész nap rongyul vagyok a hányinger miatt és decemberben lesz az esküvönk és már amiatt is ideges vagyok:(.ez most árt a babának?pedig örülni kellene mert babám lesz de miért nem érzek semmit?ez majd elmulik a 12. hét után?aggodóm.segitsetek
2008. okt. 16. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen előfordul, a hormonális változások hatnak a hangulatodra is.

Meg főleg, ha hányinger is gyötör. Meg még emésztened kell a dolgokat, még nem fogtad fel igazán, de lesz rá 9 hónapod.

Én is voltam úgy, hogy ok nélkül elbőgtem magam.

2008. okt. 16. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

szia

Ha idegeskedsz azzal árthatsz a babának

A hogy telik az idő jobban fogsz örülni a babának én is nagyon vártam már de mikor még csak "foltokat" láttam nem voltam annyira lelkes de mikor már tényleg úgy nézett ki mint egy ember és megláttam egyből nagyon boldog voltam lassan már éreznem kellene hogy mozog és tudom hogy akkor még jobb lesz hisz érzem hogy nem vagyok egyedül hanem itt van bennem

2008. okt. 16. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Nyugi! Én is így voltam tegnapig, most 8,5 hetes vagyok és talán már nincs egész nap hányingerem, a kedvem is kezd jobb lenni. Próbáld magad elfoglalni valamivel, ami leköt és nem agyalsz olyanokon, amik idegesítenek. Nézz meg egy jó vígjátékot, vagy olvass egy jó könyvet, vagy sétálj a szép időben, jó levegőn, de a legfontosabb, hogy nyugodj meg! El fog múlni, lehet, h. már egy hét múlva és repkedni fogsz örömödben, hogy babátok lesz!

Kitartás és boldog babavárást!

2008. okt. 16. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok 6 hetesen,folyton feszült,ingerült vagyok és nyugtalanul alszom.Egy csésze citromfű teát esetleg megihatsz,enyhe nyugtató hatása van,terhesek is fogyaszthatják,de csak napi egy csészével.Este lefekvés előtt meg egy csésze hársfa teát szoktam inni mézzel,egyrészt nyugtató hatású,másrészt jó megfázás ellen is,azonkívül finom.Nekem egyébként a gobelinezés vált be eddig a legjobb stresszoldóként.El is terveztem,hogy veszek egy nagy gobelint a babának és kihímzem,mire megszületik.A fiamnak is van egy nagy ,azt is terhesen hímeztem.Minden jót!
2008. okt. 16. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! A pulzusszámod miatt egyátalán ne. Nekem egész terhesség alatt 90 felett van, sőt 100 felett is volt. 34 hetes kismama
2008. okt. 16. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így érzem magam, én most töltöm be a 6 hetet. Leliismeretfurdalásom is van hogy miért nem érzek felhőtlen boldogságot, hisz alig vártam már. Ahogy itt olvasom a kérdéseidre feltett válaszokat, megnyugodtam hogy mások is vannak ezzel így. Remélhetőleg elmúlik. Jó babavárást!
2008. okt. 16. 17:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Elbizonytalanodtál?Ez előfordul ,főleg hogy magad vagy otthon ,próbáld meg lekötni magad és nyugodj meg és gondolj arra nem soká elmulik ez a depis időszak majd nő a pocid és már más fog foglalkoztatni.Készülj az esküvődre ,tervezzgess.Próbálj meg pozitiv dolgokra gondolni.
2008. okt. 16. 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia!Ezt akár én is irhattam volna, szóról-szóra nálam is így van minden.Ma is összekaptunk a párommal, jól felidegesítettem magamat, utána meg azért nyugtalankodok, hogy a babának mennyire árt az idegeskedés. De eldöntötttem nem fogok parázni, inkább elfoglalom magamat valamivel, pl:most elkezdtem babaoldalakat nézegetni. Te is foglald el magadat valamivel, a neten rengeteg babavárós oldal van, én olyankor mindig megnyugszok. Meg csak rágondolok, hogy a picike ott növekszik a hasamban, és máris jobb kedvem lesz. Boldog babavárást! 12 hetes
2008. okt. 18. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!