Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy a babám 4...

Lehetséges, hogy a babám 4 nap alatt majdnem 300 grammot hízott?

Figyelt kérdés
Múlt hét csütörtökön voltam a 30 hetes uh-on, ott 1390 g volt, kedden a 4D-n meg már 1666 g.
2008. okt. 16. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én úgy hallottam, hogy nem tudják elég pontosan megmérni a babát, akár egy nap alatt mért súlyok között is lehet különbség. Minden jót! 34 hetes kismama.
2008. okt. 16. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi 2x voltunk 4D-s uh-on mindig eltért valami mérete a sima uh-n mérttől. Hol kisebb volt valamije hol nagyobb, a becsült súly is az egyiknél kevesebb volt a másiknál több.

Szerintem egyébként nem valószínű hogy ennyit hízott volna 4 nap alatt, mivel az átlag heti 200-250 gramm hízás. Persze ettől még nem lehetetlen a dolog.

2008. okt. 16. 12:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mennyit mérnek attól függ, milyen software-rel dolgoznak. Amúgy is csak becsült adat.
2008. okt. 16. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!