Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 dpo reggel pozitiv halványa...

14 dpo reggel pozitiv halványan, majd most du tök negatív?

Figyelt kérdés
Kémai terhesség lehetett? Jól kiveheto 2 csíkos volt es tegnap reggel is halvany 2 csikos volt.. nem ertem.. igy hnap megjon gondolom..
2017. jún. 8. 17:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Milyen jól összefoglaltad ;D
2017. jún. 8. 20:00
 12/22 anonim ***** válasza:
Képet tudsz felrakni?Mennyire volt erős?De akàr kèmiai is lehet.
2017. jún. 8. 20:34
 13/22 A kérdező kommentje:
Hat ezt tok jo tudni magamrol. GYK rosszabb, mint egy falu ! Nem lehet kerdest sem feltenni , mert máris feltettem elotte 100 kerdest amirol nem is tudok. Hat orulok neki.. koszi h szoltal. De nem tudok arról h clostit szedtem volna sem a méhenkívuliről.
2017. jún. 8. 21:06
 14/22 A kérdező kommentje:
12 épp ez az h mindrol eltunik kicsivel kesobb a masodik csik. Pedig lája parom is h kijön.
2017. jún. 8. 21:06
 15/22 A kérdező kommentje:
Belinkelnéd a " kérdéseimet" Mrs.Wikipédia , ami állítólag az enyém? Sajnálom,h az oldalon eled a nap 24 óráját es jobban ismersz másokat mint kb magadat,de kiváncsi lennék a "Kérdéseimre.:-) "
2017. jún. 8. 21:08
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

Ezen kérdésed alatt nem is volt szó a méhen kívüliről. :))

Nem, nem linkelném be, annyira azért nem unatkozom, hogy visszanézzek X oldalt. :D

2017. jún. 8. 21:12
 17/22 anonim ***** válasza:
67%
Belekavarodott a sok kérdésébe már :D
2017. jún. 8. 21:18
 18/22 anonim ***** válasza:
54%

Rosszindulatu savanyu nyanyak, nem bszogatnatok a ferjeteket vagy mast idegen kerdezok helyett? Utalom az effele piaci kofa viselkedest.

Kerdezo, lehet kemiai de lehet barmi, ha nem jon meg, tesztelj par nap mulva.

2017. jún. 8. 21:23
 19/22 A kérdező kommentje:

Jólvan ha ennyire élvezitek eljetek ebben a hitben, de semmi kozom nincs más kerdeseihez az utolso kerdesen 2 hetes és még csak nem is ebben a kategóriában/témában. De unatkozhattok, talán a másik kerdezot kiméltétek.. :S

Kossz a semmit nagy okosok. ;-)

Utolsóval 101%ban egyetértek.

Sziasztok

2017. jún. 8. 21:44
 20/22 A kérdező kommentje:

Pedig jó lenne, ha belinkelnéd , ha olyan jó dokija van , mert az nekem is jól jönne.;) remélem sosem leszek olyan unott es elkeseredett, mint Ti.

Lépek is megint 2 hetre minimum.. mert ennyi eléf havonta!😘😘😘

2017. jún. 8. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!