Ez vajon rosszat jelent? Meg maradhat a baba?
Figyelt kérdés
2 hete (6 hetesen) kiderült hogy babát várok , vérzéssel vittek dokihoz . Ott minden jó volt , szívhang ,méret . Aznap el is múlt .Aztan rá 3 napra usmet gyenge verzes ujra doki mar ujabb 5 mm el volt nagyobb , szivhang volt . 4 napig semmi aztan egy hosszu bevasarlas utan pici barnazast lattam2017. jún. 8. 14:02
11/17 A kérdező kommentje:
Neked folyamatosan volt barnàzás illetve tudták az okát végül ?
2017. jún. 8. 16:41
12/17 anonim válasza:
Engem 10 hetes koromig kb 4x öntött el a vér, de úgy istenigazából. Minden alkalommal biztos voltam benne, hogy elment a baba. Ma már 23 éves a fiam. Soha nem derült ki, hogy mitől volt a vérzés.
13/17 anonim válasza:
A hematomàs vagyok,2 hétig hol barnàzàs hol erős vérzès volt.
14/17 anonim válasza:
Megint èn azota elmult màr,de a baba 1 hetet lemaradt a növekedésben a hematoma miatt.Remélem betudja hozni a lemaradàst.
15/17 A kérdező kommentje:
Bíztosan !:)
Sok egézséget és boldog babavárást !
És köszönöm a válaszokat ! :)
2017. jún. 8. 19:25
16/17 anonim válasza:
Nekem is hematoma miatt volt pici barnázás 6. héten, 3 napig feküdtem és addig nem is volt, rövid séta után újra pici barna. Utána jött egy hónap fekvés nehogy újra barnázzak. Azóta sem volt semmi barnázás meg vérzés.
Most 15 hetes vagyok, a babának semmi baja. Progeszteron pótlást kaptam amúgy.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm . Mindenképp beszélek az orvossommal !
Nagyon boldog babavárást !:)
2017. jún. 8. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!