7 hetes terhes vagyok 3-4 napja nem teljesen szilárd a székletem ilyenkor mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 13:28
1/4 anonim válasza:
Sok gyümölcsöt enni, korpás kenyér, joghurt, sok folyadék... A 2. trimeszterben elmúlik a székrekedés a terhesség alatt.
Boldog babavárást!
2/4 anonim válasza:
Gratulálok :-)
akkor azt mondod olyan mintha menne a hasad? bevallom én nem tettem semmit, de nekem is ez volt kb.a 11.hétig. felfúvódtam, és bármit ettem mondhatni reggel hasmenéssel kezdtem. kellemetlen, de szerintem sokat nem lehet tenni ellene!
vigyázz magadra, igyál sok folyadékot.
szia
3/4 anonim válasza:
Szia! én úgy oldottam meg, hogy reggelire mindig piritóst ettem és semmi gyümölcslé, ásványvízet ittam és szépen helyre jött az emésztésem, ebédre igyekeztem valamilyen krumplit enni, semmi tejeset nem ettem addig amig helyre nem jöttem :)
19h km
4/4 anonim válasza:
Ez az elején normális. Nekem az egész első trimeszterben így volt. Örülj neki, még megjöhet a szorulás, és vért izzadhatsz a klotyón... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!