Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel mossam ki a baba ruháit?...

Mivel mossam ki a baba ruháit? Még nagyon új szaguk van.

Figyelt kérdés
Ja és a szoptatós párnát is szeretném kiöblíteni. Ti hogyan, mivel csináljátok?
2010. máj. 18. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
30-40 fokon,én Persil sensitive folyékony mosószert használok,öblitőnek Silan sensitive,de az öblitő amugy nem szükséges
2010. máj. 18. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Én az összes babaruhát Dreft sensitive folyékony mosószerrel mostam, és tettem bele egy nagyon pici Coccolino öblítőt.( De azt elvileg nem is kellene, csak én nem bírtam ki)A dreft azért jó, mert kamillás, és kimondottan a kisbabák érzékeny bőréhez való.A sógornőm kislánya mindentől kipattogzott, egyedül erre nem volt érzékeny a bőre.Gőzölős vasalóval vasaltam át mindent.Szoptatós párnánk nincs még.
2010. máj. 18. 11:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Én Tide-al mostam lenorral öblitettem döntsd el milyen mósó és öblitőszert szeretnél használni a babának . boldog babavárást 32hetes
2010. máj. 18. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Mivel , már tiszta, én a helyedben Coccolinot használnék.

Lavorban hagynám, állni az öblitös vizben...Nagyon jó illatuk lesz

24 hetes kismama

2010. máj. 18. 11:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Azt hiszem az öblítőt kihagyom én sokra vagyok allergiás nem szeretném ha a lányom is megszenvedné. Ecetet nem szoktatok használni? Valaki azt mondta az is puhítja a ruhát + fertőtlenít.
2010. máj. 18. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Én most is úgy mosom a lányom ruháit (már másfél éves), hogy dreft sensitív folyékony mosószert használok, és ecettel öblítek, illetve ezt teszek a gép öblítő tartályába is. Az én lányomnak is érzékeny a bőre.
2010. máj. 18. 12:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Perwoll folyékony mosószer + ecetes öblítés. Nagyon jó illata van, és elvileg az ecet eltávolít minden kosz- illetve mosószermaradványt,
2010. máj. 18. 14:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Bármilyen mosószer + öblítő helyett ecetet öntök (kb egy löttyintésnyit). Az én babám bőre nem bírja az öblítőket. Nem lesz büdös a ruha tőle.
2010. máj. 18. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!