Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13hetes vok, pár napja fájdogá...

13hetes vok, pár napja fájdogál a hasam, olyan érzés mintha megakarna jönni! Ha a 3*2 szem Magna-B6-ot szedek naponta nemszokik hozzá a szevezetem?

Figyelt kérdés

kb 2napja ujra érzem ezeket a tüneteket,eddig a világon semmi bajom nemvolt.ja,a melleim sem feszülnek már.a doki azt mondta nemjo ha fájdogál a pocim,de akárkit a környezetemben végigkérdeztem,mondták hogy az nembaj,hiszen nő a pocaklakó,helyezkedik stb...

Köszönöm! üdv 13heteske M

2008. okt. 16. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. A doki javasolta a 3x2 szemet? Amúgy a magnéziumhoz nem tud hozzászokni a szervezet! Ilyenkor teljesen természetes, hogy fájdogál a pocid, nő a méhed, nyúlnak a méhet tartó szalagok! Üdv 35 hetes kismama
2008. okt. 16. 09:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia!!!igen a doki mondta,mert mondtam napi 1-1szemet(reggel-este)szedek,s azt reagálta,nemvolna szabad fájnia(de én mint laikus gondoltam hogy azért csak nem növexik a babo semmi jel nélkül,de ebben Te is megerősítettél)szedjek 3*2 szemet....a magnéziumot nemlehet tuladagolni?
2008. okt. 16. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is a doki azt mondta, hogy nem normális, ha fáj, de mindenki más (védőnők, kismama ismerősök) azt mondta, hogy természetes és sok kismamát érint. Nekem a doki 3x2 Magne B6-ot ajánlott, vagy az erősebb Magnesium Citriciből 3x1.
2008. okt. 16. 09:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszy!!!! akkor most 2-t veszek be,s meglátom mennyire mulik el igy a fájdogálás!!! jaa,amugy főleg ülés közben érzem a legjobban........hála az égnek,állomunkában dolgozom....

Üdv Nektek,és Boldog Babavárást!!!!!! 13heteske M

2008. okt. 16. 09:54
 5/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Ebben a korban nekem is sokat fájt a hasam, kb. 25. hétig, hidd el ez természetes. Állítólag túl lehet adagolni a magnéziumot, de a 3x2 szem még nem elég ahhoz, jóval nagyobb adag okozhat esetleg hasmenést. Nekem a Béres magnéziumból kell 3x1-et szedni, ami már lóadag(a béres 250 mg-os) mert erős jóslófájásaim voltak, és mégsincs semmi gond.
2008. okt. 16. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha sokat ülök (órákig), nekem is fáj. Ilyenkor mindig sétálok egy kicsit és csak utána ülök vissza dolgozni. Hidd el, ez teljesen természetes! 19 hetes kismama
2008. okt. 16. 10:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszyke Nektek!télleg megnyugtattatok!!csak nemértem az első kisbabát váro kismamát mért kell ezzel riogatni,hogy nemjo ha fáj.....

1.-ke Neked nagy kitartást még erre a pár hétre,és nagyon könnyü szülést kívánok,jó egészséget!utlso válaszol a 19heteske,Neked is zökkenő mentes-boldog Babavárást kívánok,jó egészséget!!!! Puszi Nektek!!!! M

2008. okt. 16. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!