Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhesség? Többi lent.

Lehet terhesség? Többi lent.

Figyelt kérdés
3 napja késett a menszeszem. Émelyegtem, picit szurkált a hasam alatt. Másnap reggel csináltam tesztet amin először 1 csík jelent meg. Visszamártottam, aztán kissé halványan, de elég jól látszott a második csík is. Mára már 7. napja késik, azóta nem teszteltem, szurkálódás, pici görcsölést még mindig érzek, fehér folyásom van...1 éve próbálkoztunk a párommal, sikertelenül. 1 hónapja szedem a Femibion 1-et. Lehet terhesség? napj

2017. jún. 5. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, mi nem tudhatjuk.
2017. jún. 5. 15:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Már most oda tartanék, ha nem 1 hét múlva kaptam volna időpontot...
2017. jún. 5. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Azóta miért nem teszteltél? Kicsit nagyobb az esélye, hogy válaszol a kérdésedre, mint mi.
2017. jún. 5. 16:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a drogériás tesztet nem kell mártogatni. Egyszer rápisilsz, pár perc és ott az eredmény. Ráírják, hogy meddig érvényes az eredménye. Ha fél óra után lesz második is, az nem számít...
2017. jún. 6. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!