Első babások, ti hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 14:49
14/38 anonim válasza:
26 voltam mikor teherbe estem. Tervezett baba volt. Már 2 éves.
15/38 anonim válasza:
25, de jóval korábbra terveztük. Sajnos sokat váratott magára.
16/38 A kérdező kommentje:
Hat igen, jol sejtettem hogy kicsit keson kezdtünk neki a babaprojekt dolognak :( 28 vagyok es kicsit öregnek érzem magamat. De az az igazság hogy egyszerűen nem jöhetett volna előbb. Az egyetemet majdnem 26 voltam mikor befejeztem (mert csúsztam egy evet a két szak miatt), aztán esküvő, lakás vásárlás es felújítás es most jutottunk oda, hogy baba... pedig mindig fiatalon akartam szülni, de nem fért bele minden az időbe :(
2017. jún. 1. 15:43
17/38 anonim válasza:
29, de mire megszületik 30 leszek vagy épp 30 előtt, ha picit előbb jön.
Ő lombik baba, nagyon sokáig vártuk.
18/38 anonim válasza:
Semmiről nem késtél le! Én 40 vagyok. :)
19/38 anonim válasza:
Ugyan. Nem vagy elkesve.:))) ne aggodj max h nyugodt legyel menj el nogyogyaszhoz. Egy normalishoz es vizsgaltasd ki magad :)
20/38 anonim válasza:
26, de 27 leszek mire megszületik.
Egyáltalán nem vagy elkésve. Sokan csak 30 felett kezdenek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!