Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés elött a korházban...

Szülés elött a korházban szörtelenitnek?

Figyelt kérdés
Nemsokára befekszem. Barátnöm tapasztalatai után,kérdezném hogy szűkséges a szörtelenités? Neki bekfekvés uátn azt mondták,jobb lenne leszedni. Vagy egy masik régebbi évfolyamtársamnál pl ez nem volt gond... Igazábol szerintem sem életbevágo,de nem értem vagy nem látok bele,hogy miert kell egyik helyen igy a másikon ugy..Nektek milyen tapasztalataitok annak?

2017. jún. 1. 10:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is befeküdtem túlhordás miatt. Inkább itthon megcsináltam (igaz már csak emlékezetből 😂😂) Hétfőn feküdtem be,szerdán szültem,így én megúsztam,de hallottam én is rémtörténeteket életlen borotváról és "kedves" nővérekről...
2017. jún. 1. 11:33
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

" Tényleg valami életlen vacakkal kaparják le, nem lehet túl kellemes"

nem életlen az a vacak, mert egyszerhasználatos borotvát kell használniuk... csak hát sem krém, sem hab, sem szapan, max egy kis víz jár hozzá.

2017. jún. 1. 11:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"De van egy kérdésem...Most pl aki sürgösen visznek be? gondolom ott elmarad a borotválás....vagy most aki fazonra borotváltan megy be? vagy szerintetek? Olyan nagy baj akin ott marad?"

a szülés megindításához tessék-lássék leborotvált a szülésznő, amikor toltak a császáros műtőben, bizony a műtősfiú még igazított rajta. az extra vágás szerintem tőle származott.

2017. jún. 1. 11:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem közvetlenül a kitolás előtt kért a szülésznő borotvát, otthon magamnak nem sikerült tökéletes munkát végeznek :/
2017. jún. 1. 11:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Gátmetszés és varrás miatt borotválnak.

Ahogy írták ott csak vizes életlen borotvával csinálják, jobb előtte otthon leborotválni.

2017. jún. 1. 11:49
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
12: de sajnos az ilyen egyszer használatos, eldobhatók pont, hogy életlen vackok :)
2017. jún. 1. 11:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekünk mondták, hogy le lehet szedni otthon, de a szülésznő is megcsinálja. Nekem szerencsére csak a gát környékét borotválta le (mert a többi részen ki szokott pattogni a bőröm). Egyszer használatos borotvával csinálta, igaz hab nélkül, de kivételesen nem okozott gondot. :) De van olyan kórház, ahol akkor is átmegy rajta a szülésznő, ha épp előtte nap szedte le.
2017. jún. 1. 13:01
 18/19 anonim ***** válasza:
51%

Én is elmentek gyantaztatni még a szülés előtti héten és ráhuztunk még egy hetet igy odanézett a szülésznő és mondta h jólvan azért én leszedem.

Nem nagyon nőtt ki de mégis leszedte.egyáltalán nem éreztem meg nem is foglalkoztam vele!még a Férjem is bent volt akkor ;)

2017. jún. 1. 13:38
 19/19 anonim ***** válasza:
én leszedtem magamnak aznap délelőtt, délután mégis átmentek rajta, pedig nekem császárom volt, csak felül kellett hogy borotváljon, ahol én is simán éreztem, hogy nem maradt semmi, mégis átment rajta...
2017. jún. 1. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!