Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy a második...

Normális hogy a második trimeszterben rengeteg energiám van, nincs szükségem pihenésre?

Figyelt kérdés
A 24. Héten vagyok, kb félidő óta nem tudok többet aludni, mint napi 4-5 óra (felébredek háromkor, aztán csak fekszem az ágyban...). Viszont nem vagyok fáradt. Normális ez? Van más is így? Nagyon fura, mert az első trimeszterben meg kb akármennyit tudtam aludni... félek, hogy esetleg túlságosan megterhelem magam, mert nem érzem a határaim...
2017. máj. 30. 15:35
 1/4 A kérdező kommentje:
Hozzátéve, hogy 25 vagyok, állómunkát végzek, és minnél nagyobb a pörgés, annál jobban élvezem. Itthon sincs nyugtom, kertészkedem, lekvárt és szörpöt tettem el, a lakás csillog villog, tehát nem azért nem tudok aludni, mert nem csinálok semmit.
2017. máj. 30. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Én csak irigyelni tudlak XD Párom mindig kérdezgeti, hol van az az aktív időszak amit emlegettem... 31 hetes vagyok, és elejétől fogva mint egy zombi...

Hidd el, ha baj lenne azt éreznéd. Illetve, ha ügyesen csinálod a dolgokat nem emelsz nem cipekedsz és óvatos vagy akkor biztos nem lesz bajotok :) Az viszont biztos, hogy 30. héttől kb számíthatsz arra, hogy nem fogsz így pörögni. Nekem kutya bajom nem volt a fáradtságon kívül, 29. héttől meg mint egy rokkant. :D

Jó egészséget és aktívkodj amíg tudsz, csak ésszel :)

31hkm

2017. máj. 30. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:

A nok 90%-anal ilyen a 2. trimeszter, en mindenhol ezt olvasom :) Nalam is hasonloan telt, eletemben ennyit nem foglalkoztam lakas koruli teendokkel mint most :)

27. het

2017. máj. 30. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem változó, eleinte volt ez a felkelek és nézek ki a fejemből, de visszaaludni nem tudok dolog.

Aztán jött a nappali alvás aztán jött az, hogy pörgök mint a flex, de nem alszom nappal. Most éppen az vagy, hogy nem alszom el kb 1-ig aztán reggel alszom 9ig, így megvan a 8óra de ez kb. két hete tart és kb 1,5-2 óránként megyek pisilni is, szóval nem mondanám, hogy annyira ki vagyok ütve.

Ja meg a baba reggel elég aktív és még ha félálomba is vagyok de inkább őt figyelem 6-tól mint az alvásom, mert olyan ksi aranyosan csuklik meg mocorog, hogy néha még az uramat is felkeltem, hogy tapizza meg. (hozzáteszem, hogy én nem melózok mert nem melózhatok várandósan a munkaköröm miatt)

Szerintem majd kidőlsz (a jó értelemben) ha nem bírod el, azért jön neked is egy alvókásabb időszak, a meleggel vigyázz, mert az inkább megterhelő lesz.

24h vagyok én is.

2017. máj. 30. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!