Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menszesz elött pár nappal...

Menszesz elött pár nappal lehet peteérésem?

Figyelt kérdés
Menszesz elött 3-4 nappal voltunk együtt a párommal,meg is jött, azóta eltelt 1,5 hét és állandóan ez a hányinger érzés kerülget,főleg evés után,de egész napomat végig kiséri.Mindíg megszakítással védekezünk,és most,gondoltam szabad az út úgy is megjön,és nagyon jó volt :-)Azt olvastam ez is kiválthatja a peteérést.Venni kellene egy tesztet,vagy fölösleges?
2010. máj. 17. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Szia!Nekem pont így fogant a babám!Mármint menszesz előtt pár nappal!Nekem meg se jött utána!Szerintem ez nagyon ritka!Azért vegyél egy tesztet!:)34 hetes kismama
2010. máj. 17. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Szia! igen én is így tudom, hogy kicsi az esélye ilyenkor annak, hogy baba lesz belőle, de ettől még nincs kizárva :):) szerintem mindenképpen tesztelj! :))
2010. máj. 17. 15:33
 3/8 A kérdező kommentje:
A hányingernek nem később kellene jeletkezni-e,ha összejött akkor most lennék kb 3 hetes.
2010. máj. 17. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
1 vagyok!Tényleg korai még a hányinger!Ilyenkor még nem nagyon szokott lenni,de semmi sincs kizárva!:)Kitudja?:)Tesztelj szerintem!Az már kimutatja!:)Ha szeretnél babát,akkor drukkolok,de ha nem,akkor meg azért drukkolok!Sok sikert!:):)
2010. máj. 17. 15:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Veszek egy tesztet,holnap megírom ha 2 csíkos lettem :-)
2010. máj. 17. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Okés várjuk!!! szorítok neked!!:))
2010. máj. 17. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
1 vagyok!OK!!!Drukkolok!!:):)Már alig várom!:)
2010. máj. 17. 15:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Egy csíkos lettem,de nem vagyok elkenődve mert igaz akarunk babát,de igazi próbálkozás decemberben kezdődik :-) De ha összejött volna az sem lett volna baj!

Puszi

2010. máj. 18. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!