Ha megjött attól még lehetek terhes?
Elnézést kérek a hülye kérdésért de muszáj megkérdeznem. Hallottam olyanról, hogy valaki terhes volt de attól függetlenül megjött neki. De nem tudom, hogy ez igaz-e vagy sem.
Tegnapelőtt összetéveszthetetlenül megjött de közben meg furcsán érzem magam egy ideje. Hirtelen erős hányingerem van, undorodom bizonyos ételektől, éhes vagyok de képtelen vagyok enni még azt is amit amúgy imádok mert egyszerűen hányinger tör rám. Fájdogál a fejem, néha szédülök. Két hete teszteltem egyet de negatív lett.
Próbálkozunk a babával és ezeket a tüneteket tényleg nem beszélem be magamnak. Lehet mégis kisbaba? Létezhet ilyen? Vagy valami más lesz?
Létezhet de pici az esélye.
Majd pár nap múlva esetleg tesztelj vagy 2hét múlva az orvosodhoz h nézzen be ultrahanggal.
Vizsgáltasd ki magad mindenképp. Lehet csak vírus.
Más területen, de én is ilyen szerencsétlenül jártam. Én köhögök, de szerintem ez nálam már pszichés is. Lehet nálad is, hiába nem beszéled be magadnak. Nekem is kell köhögnöm és vízszintben rosszabb, de annyira nem kéne szarul legyek, hogy ennyire "rájátszok".
Előfordulhat ... De az a mensi mennyiségre kevesebb es igazából nem megszokott mármint milyensége !
Lehet barnás , pirosas ... De nem darabos es mennyiségre sokkal kevesebb !
Ez eleg sokszor elofordul azzal aki gyereket akar. Mindenfelet erez a hanyingertol kezdve a szagundorig akkor is, ha megjon es nincs baba.
Ha nagyon nem hagy nyugodni a gondolat, tesztelj egyet, egyszerubb, mint itt tippelgetni idegeneknek.
Siman ...
Nekem mindezyik terhessegnel meg 2-3x a szokott idoben volt
Az elso meg rendes mennyiseg allag stb... Majd fokozatosan csokkent
Jo tudni kell h nekem 2-3 napos max a mensi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!