Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megjött attól még lehetek...

Ha megjött attól még lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Elnézést kérek a hülye kérdésért de muszáj megkérdeznem. Hallottam olyanról, hogy valaki terhes volt de attól függetlenül megjött neki. De nem tudom, hogy ez igaz-e vagy sem.

Tegnapelőtt összetéveszthetetlenül megjött de közben meg furcsán érzem magam egy ideje. Hirtelen erős hányingerem van, undorodom bizonyos ételektől, éhes vagyok de képtelen vagyok enni még azt is amit amúgy imádok mert egyszerűen hányinger tör rám. Fájdogál a fejem, néha szédülök. Két hete teszteltem egyet de negatív lett.

Próbálkozunk a babával és ezeket a tüneteket tényleg nem beszélem be magamnak. Lehet mégis kisbaba? Létezhet ilyen? Vagy valami más lesz?

2017. máj. 26. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Létezhet de pici az esélye.

Majd pár nap múlva esetleg tesztelj vagy 2hét múlva az orvosodhoz h nézzen be ultrahanggal.

2017. máj. 26. 22:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Milyen volt a menzeszed? Olyan mint máskor? Élénk piros volt,nyúlós-vér darabos? Hány napig tartott?
2017. máj. 26. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Vizsgáltasd ki magad mindenképp. Lehet csak vírus.

Más területen, de én is ilyen szerencsétlenül jártam. Én köhögök, de szerintem ez nálam már pszichés is. Lehet nálad is, hiába nem beszéled be magadnak. Nekem is kell köhögnöm és vízszintben rosszabb, de annyira nem kéne szarul legyek, hogy ennyire "rájátszok".

2017. máj. 26. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Előfordulhat ... De az a mensi mennyiségre kevesebb es igazából nem megszokott mármint milyensége !

Lehet barnás , pirosas ... De nem darabos es mennyiségre sokkal kevesebb !

2017. máj. 26. 23:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez eleg sokszor elofordul azzal aki gyereket akar. Mindenfelet erez a hanyingertol kezdve a szagundorig akkor is, ha megjon es nincs baba.

Ha nagyon nem hagy nyugodni a gondolat, tesztelj egyet, egyszerubb, mint itt tippelgetni idegeneknek.

2017. máj. 27. 06:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Siman ...

Nekem mindezyik terhessegnel meg 2-3x a szokott idoben volt

Az elso meg rendes mennyiseg allag stb... Majd fokozatosan csokkent

Jo tudni kell h nekem 2-3 napos max a mensi

2017. máj. 27. 07:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet, hogy tampont használok éjjel-nappal így keveset látok belőle. 23-án este barnáztam, 24. reggelre megjött rendesen, 25-én reggel óriási mennyiségű vér jött ki de azóta már csillapodott. Volt halvány pirostól kezdve erős pirosig mindenféle árnyalat és voltak darabok is amilyenek lenni szoktak. Kicsit fáj a hasam, olyan hasmenés érzésem van de nem megy a hasam szerencsére. Csak ez a hányinger... Tegnap epret szerettem volna enni és ma kaptam, megettem belőle kettőt és azt hittem menten kihányom azt is, pedig aztán az epret minden mennyiségben szeretem. A reggelimmel is ez volt. A felét megettem mire azt éreztem, hogy nem tudok többet enni belőle mert hányni fogok. Muszáj kimennem a levegőre néha, akkor kicsit jobb.
2017. máj. 27. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos a mezid alapján nem hinném hogy terhes vagy :(
2017. máj. 28. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, teszteltél másikat? Baba van a dologban?
2017. jún. 1. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!