Tudnatok segiteni egy kicsit?
Figyelt kérdés
3.baba 26 hkm vagyok. Ma voltam 4D n es a ket lany melle 100 %ra ujra kislanyt mond a doki. 18 hetes uh kisfiut momdtak..igy nagyon beleeltem magam...paromnak is csillogott a szeme..idaig. ugy erzem hogy nem vagyok eleg jo ahhoz hogy neki fiut szuljek...4d utan hozzam is vagta hogy tiszta szegyen hogy 3 lanya lesz.....momdanom se kell a csalodottsag melle ez meg nagyon jolesett..sirorohamok jonnek ram azota is. Persze mar kimagyarazta hogy nem ugy gondolta ahogy mondta...de en erzem hogy de igen is ugy.Ugy erzem hogy sz@r vagyok...magamat hibaztatom. Hogy tehetnem tul magam ezen? Szeretnek tiszta szivbol orulni hogy eheszseges kislanyom fog ujra szuletni...de nem megy...ha belegondolok ramjon a siras.....bocsi ha tul hosszu lett. Es valaszolni sem muszaj...csak jo hogy valakinek leirhatom. Nem merem elmondani senkiek.2017. máj. 25. 15:25
1/16 anonim válasza:
Inkább örülnétek, hogy egészséges babátok van. Nem hiszem el hogyan lehettek ennyire hálátlanok, hogy három gyerek is megadatik nektek, de ti csak nyavajogtok, hogy mindhárom egy nemű. Őszintén, nem mindegy??
2/16 anonim válasza:
Férjednek mondd meg, hogy a baba neme az ő spermáján múlik, nem te "nem vagy elég jó".
3/16 anonim válasza:
A párod járt biológia órára? Mert akkor tudná, hogy 100 %-ban rajta múlik a baba neme!!!!
4/16 anonim válasza:
Mutass neki egy biosz könyvet a szaporodásról, genetikáról, hogy mitől függ a baba neme. Aztán megmondhatod neki, hogy igazából ő a szar, hogy nem tud fiút csinálni.
5/16 anonim válasza:
Rosszul gondolja a párod. Te olyan nemű gyereket tudsz csak szülni. amilyent az ő spermája megtermékenyített. Nem rajtad, hanem rajta múlik, hogy fiú vagy lány lesz-e?
6/16 anonim válasza:
Világosítsd fel hogy rajta múlt a gyerekek neme
És szedd össze magad, ezt dobta a gép, ez van
7/16 anonim válasza:
Tiszta szégyen, hogy láby lesz? Ezt mondta a kedves párod? Nagyon szerethet téged...
8/16 anonim válasza:
Adj egy kis időt magatoknak, hidd el, mire megszületik ugyanúgy fogjátok szeretni mindketten mint az első kettőt
9/16 anonim válasza:
Ez van. Neaggódj á környezetembe is szinte minden férfi csak lányt tud össze hozni.
Amúgy ne emészd magad, nem rajtad múlt. Örülj, h egészséges. ;)
10/16 anonim válasza:
Miutan megmondtad neki, hogy kizarolag a ferfin mulik a gyerek neme, menjetek be kozosen egy gyerekkorhazba, vagy a terhespatologiara ahol epp a halott magzatot szuli meg a no, es utana adjatok halat az egnek, hogy minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!