Nektek is kiszokta nyomni magát a picikétek? 25hetes kismami vagyok.
Figyelt kérdés
Olyankor nyújtozkodik, igaz? :) pont ma érezte a férjem, h kinyomja magát a pici. vicces volt.:)
Amúgy azt hittem, h az utolsó hónapokban van ez, mert kevés akkora a hely a babáknak.
2017. máj. 24. 20:35
1/10 anonim válasza:
En 26. hetben vagyok es igen csinalja :) Nagyokat rug es sokszor megfesziti magat :)
2/10 anonim válasza:
Igen. Egyre kellemetlenebb a végére, mikor már tényleg nincs helye.
3/10 anonim válasza:
Nekem már nagyon korán csinálta, kb. 17 hetes korától. Olyankor mindig simogattam, amitől először megijedt és eltűnt, később viszont ha a hasamra tettem a tenyerem, akkor egy idő után éreztem, hogy ott dudorodik alatta. Vicces dolgok ezek. :)
4/10 anonim válasza:
Oh a végén már annyira nem lesz vicces😂 A kislányomat túlhordtam,de végig nagyon aktív volt és sokat nyújtózott én meg csillagokat láttam 😊 Mindig voltak kisebb-nagyobb dudorok,mikor melyik testrészét mutogatta. Őszintén hiányzik... 5hetes kislány anyukája
5/10 anonim válasza:
Á, már előbb is tornáznak, hiába elég még a helyük. :) Egészen picinek is csinálják, csak most már van akkora, hogy lehessen látni, érezni.
6/10 anonim válasza:
19 hetesen csinalta ezt nekem először. Nagyon cuki :)
7/10 A kérdező kommentje:
Kellemetlen, de nagyon jó érzés.. :D ezen gondolkoztam tegnap, h mennyire fog fájni ha nagyobb lesz. Plusz tuti h bepisilek akkor, mert mielött kinyomja magát a hugyhólyagomnál fészkelődik és bele bele rúg. :D
2017. máj. 25. 08:11
8/10 anonim válasza:
Ha megfordul, akkor a lépeden és a bordáidon fog táncolni, addig imádkozz, hogy be ne pisilj, ha hólyagon rúg. :D
9/10 A kérdező kommentje:
Dejólhangzik :D na a férjem biztos büszke lenne akkor a lányunkra :D mondván hogy milyen erős a gyerek, biztos rá hasonlít :D
2017. máj. 25. 11:15
10/10 anonim válasza:
Én 20 hetes vagyok és két napja vettem észre először hasonlót. Eldeformálódott a hasam, keresztben kidudorodott, tegnap meg egy helyen dudorodott ki :-) Nagyon fura :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!