Ezt a magzati szívhangfigyelőt hány hetes kortól lehet használni?
Sziasztok! Mi is használjuk az Angelsound szivhang figyelot es bátran merem ajánlani,nagyon jó és megnyugtat ha épp nem érzem olyan aktívnak a babát! :) 17 hetesen próbáltam először apával ,először nem találtuk,de este ujra próbáltuk és meglett! Azóta mindig megtalálom rövid időn belül! :)
Boldog Babavárást! 20 hetes kismami
Én használtam előző terhességemben én most is. Félidő előtt kicsivel vásároltam anno, akkor már mindig megtaláltam a szívhangot. Mostani terhességnél 11 hetesen még nem sikerült, 12 hét pár naposan már igen. Hivatalosan 14-16 héttől használható, szóval nem kell megijedni akkor sem, ha nincs meg még a szívhang. Én azért próbáltam meg most előbb, mert két baba van, így jóval följebb van már a méhem, mint egyes terhességnél.
Ha most vagy 7-8 hetes, még legalább egy bő hónap szerintem, míg használhatod a szívhangfigyelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!