Mellső fali placentanal lehet e szeretkezni?
Figyelt kérdés
Azt szeretnem kérdezni h akinek elol tapadó a mehlepenye lehet e szeretkezni?2017. máj. 21. 20:43
1/9 anonim válasza:
Ha nem mondta az orvos más miatt hogy ne, akkor lehet.
Egyébként a mellső fali teljesen normális, semmi kock@zatot nem jelent.
Akkor van baj, ha lent van a lepény és rálóg részben vagy egészben a méhszájra.
2/9 anonim válasza:
Lehet. Ha nem szabadna azt az orvos úgyis mondaná.
Nekem is mellső falon tapadt, és nem volt semmi probléma.
3/9 anonim válasza:
Nekem is mellső fali volt és szexeltünk ugyanúgy.
4/9 anonim válasza:
Nekem is azt mondták hogy mellső fali... Végül kiderült, hogy igen, de részben fedi a méhszájat is. Nekem szex nélkül is volt barnázásom. Ekkor tilos volt a szex.
Majd feljebb húzódott pár hét alatt.
5/9 anonim válasza:
Már volt egyszer egy hasonló kérdés. Összekavarodnak egy kicsit a fogalmak: a mellső fali önmagában nem gond. annyit jelent, hogy a hasad külső oldala felé esik a méhlepény. míg amikor azt írják, hogy "elöl" tapad, az azt jelenti, hogy lent, akár a méhszájra rálógva, vagy közel hozzá van. Ez már problémás lehet, mert leválhat a méhlepény. Ilyenkor szoktak házasélet tilalmat előírni. Itt már csak az a kérdés, hogy a te orvosod mit mondott
6/9 anonim válasza:
Nekem mellső fali, 12. hetesen elérte a méhszájat. Soha nem véreztem, és egyik orvos, szonográfus, védőnő se mondta, hogy nem lehet szeretkezni. Azt mondták, hogy amíg nincs vérzés, vagy olyan, ami számomra kellemetlen érzés, addig mindent lehet.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2017. máj. 22. 22:13
8/9 anonim válasza:
Mellsőfali, ami nem baj, de a széle nekem is eléri a belső méhszájat. Annyit mondtak, hogy óvatosan szexeljünk, de amúgy lehet, pár hét múlva feljebb is kerül majd. Annyi különbséget jelenhet elvileg, hogy később fogjátok érezni, ha mozog a baba, de ez sem feltétlenül igaz.
9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk 18heti ultrahangon.azt mondta az orvos hogy nem log ra a placenta.azt mar nem mertem megkérdezni hogy szabad e vagy sem mert nagyon bunkó orvoshoz jarok es alig akar válaszolni.
2017. máj. 24. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!