19+3 hetes vagyok, és nagyon fáj a derekam belenyilal a jobb lábamba. Ez baj lehet?
Köszönöm szépen a válaszokat
Utolsónak külön köszönöm megnyugtató amit irtál :)
Ez így külön nem lehet gond, ha görcsöl hozzá a hasad is akkor irány a kórház.
Nekem 29 hetesen volt az, hogy reggel felkeltem és alig bírtam menni, konkrétan ahogy léptem úgy szúrt égett feszült fájt az alhasam és még a derekam is. 5perc séta után kicsit jobb volt, de ahányszor leültem és utána fel kellett állni majd belehaltam... végül ügyelet, ahol kiderül semmi bajom... szóval akadnak furcsaságok :D
Annyit mondott a doki, ami jó tanács lehet akár későbbiekben, hogy akkor kell mindenképp bemenni, ha vérzés/ barnázás jelentkezik, vagy nagyon erős hasi görcsök.
Illetve, ha úgy fáj valami, hogy minden pózban (ülve, fekve, állva)
De nyilván, ha valaki fél mert túl fura és első baba, akkor inkább legyen paramami és irány az ügyelet :) Szerintem első babások nagy része egyszer kiköt az ügyeletnél. Nem tudjuk ugyebár mi az ami még normális... Hát én nem hittem volna, hogy normális, hogy nem tudok járni xD
Na jó egészséget :)
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!