Mikor voltatok legeloszor dokinal, es mit latott? Mikor kezdodtek a terhessegi tuneteid?
Én 9 hetesen voltam először (hiába felhívtam a dokit pozi teszt után rogton, ez volt a következő szabad idopontja)
Nálam a tünetek mar elkezdődtek a 6. hét korul, hányinger-hányás, rosszul vagyok bizonyos szagoktol, sok ételre rá sem bírok nézni.
Mellfeszülés kb az 5. héttől kezdve, de olyannyira, hogy nagyon sokszor felkelek az éjszaka ha hason alszok, mert fájnak. Illetve a gyakori vizelési inger. Tehát azt hiszem hogy szinte minden terhes tünetet produkálok, hurrá... :D
1. baba: 6+1 hetesen mentem dokihoz, 3 mm embrió és pulzálás látszott. Álomkór és mellfeszülés jött 5 hetesen, émelygés kb 6-7 hetesen.
2. baba: 6+5 hetesen 1,5 mm embrió és pulzálás (30-32 napos lett a ciklusom, első terhességem előtt 28 napos.) Már nemvárt után kezdődött az álomkór és mellfeszülés, 7 hetesen a hányinger.
Elsőnél 6 hetesen voltam, petezsákot,szikhólyagot és dobogó szívet láttunk.
Most a másodikkal, 5-6 hét között voltam,petezsákot,szikhólyagot és szívcső pulzálást láttunk. Hétfőn megyek legközelebb.
7hkm
Utolsó vagyok, az elsőnél tünetem semmi nem volt, most elég rosszul vagyok.( hányinger, egész napos émelygés és fáradtság.
Az első pontos adataira nem emlékszem, már lassan 6 éve volt, de most 5-6 hét között a petezsák 13 mm a baba 6 mm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!