A 12. heti ultrahangon megmondták a baba nemét, mennyire lehet ez biztos? Ti mikor tudtátok meg?
Ha olvassa még valaki. 3#-as vagyok.
14+2 hetesen 4d ultrahangon a doki egyértelműen megmondta hogy fiúcska lakik odabent. 😊 Pedig én már teljesen beleéltem magam hogy kislány 😃
Ó, akkor grat! :)
Nekünk tegnap 11+2 naposan mondtak kislányt, mi picit bízunk benne, hogy elnézte a doki. :))
Persze az sem baj, ha nem, csak mi meg tisztára fiúra készültünk, nincs is igazán olyan lánynév, ami tetszene. :)
Köszönjük szépen :)
Szerintem van még rá esély, hogy elnézte a doki, mert azért még 11 hetesen elég pici. Nekünk 12+6 volt, mikor látta, és ilyenkor sokat számít másfél hét is.
Amúgy érdekes, hogy nekünk sem lány, sem fiú név nem volt, ami tetszett és egyszer csak meghallottam egy nevet valamelyik tv műsorban és azt éreztem, hogy ez ő, így kell elneveznünk, pedig egy olyan névről van szó, ami normál esetben sem nekem, sem a férjemnek nem tetszett volna, de mindketten egyet értettünk abban, hogy illik a pici lányunkhoz. Vannak fura dolgok :)
Nagyon boldog babavárást kívánok :)
Köszi! :)
Végül is nem bánom, ha névválasztás lesz a legnagyobb gondunk a terhesség alatt. :D Inkább azon agyaljunk, mint azon, hogy egészséges-e vajon. Aztán lehet nekünk is jön majd egy sugallat. De én is úgy gondolom, hogy még nagyon pici ahhoz, hogy bárminek is betudják a nemét. Tökre meglepődtem, hogy kb. az első, amit mondott róla, az az volt, hogy kiscsajnak tűnik. Na majd egy hónap múlva kiderül. :)
Majd írd meg, mikor már biztosat mondanak.
Az biztos, hogy az egészségüknél nincs fontosabb :)
Megírom mindenképp! :)
Mondjuk már 1 nap elég volt ahhoz, hogy átszellemüljek is kislányt akarjak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!