Most akkor ez normális vagy baj van?
Figyelt kérdés
6hetes terhes vagyok, dokihoz csak a 8.hetre kaptam idopontot. Kb. 2 hete emelyges, hanyinger mellfajdalom volt a tunet. Kb 1 hete csak a mellfajdalom maradt, mostanra az is csillapodott. Viszont olyan megjon erzesem van. Nem erosen gorcsol csak azert erzem. Foleg ejjel. Semmi verzes es semmi mas jel. Csak felek h baj van. Bar ma reggelre visszatert a hanyinger. Szerintetek gond lehet? Nem akarok idegeskedni, mert tudom, hogy art. Ki mit tapasztalt? Bocsanat, ha butasag az aggodalmam, de elso terhessegem. Szedek elevitet es magneb6-ot. Azt irtak, hogy az elevit elmulaszthatja a hanyingert. Lehet attol javult?2017. máj. 18. 09:13
1/7 anonim válasza:
A kis huzodasok/gorcsok normalisak mindaddig, amig nem erosek es elmulnak magnezium hatasara.
A tunetek meg jonnek-mennek, ez is normalis.
Az aggodas viszont rosszat tesz szoval nyugodj meg, minden rendben lesz :)
2/7 A kérdező kommentje:
Koszi! Csak olyan sok rosszat olvastam. Tudom nem kene olvasni, de nem birom ki. Es mas sem bir aludni ejjel? Magneziumot 2-3dbot veszek be egy nap. Az eleg ugye? Bocsi a sok kerdesert, de mindent jol akarok csinalni. 😌
2017. máj. 18. 09:19
3/7 anonim válasza:
En sem tudtam aludni :) Honapokig :) Most 25. hetben vagyok masodik babaval, mar beha at tudom aludni az ejszakat.
Magneziumot max 3x2 szemet be lehet venni gorcsokre, derekhuzodasra, Magne b6-bol, de pl. Magnerotban tobb a hatoanyag, abbol nekem 3-4 is eleg egesz nap elosztva.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor remelem nincs gond. kisse megnyugtattal. Koszonom. Ha nem lesz gondom akkor turelmesen kivarom a majus 29-et.
2017. máj. 18. 09:32
5/7 anonim válasza:
Én is csak 8 hetesen voltam először dokinál. Megéri kivárni hidd el. Addig is ne aggódj, megjön érzés, hasfeszülés nekem is volt és van is még, ez mind normális. Aludni én sem tudok. Ma éjjel is nagyon nehezen aludtam el, sehogy sem volt jó.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a megnyugtatast. 😌 volt aki a terhesseg elott csak hason tudott aludni? O hogyan tudott atszokni mas poziciora? Nekem sehogy sem megy.
2017. máj. 18. 09:53
7/7 anonim válasza:
Egy kínszenvedés volt mind a 3 terhességem....egy jó éjszakám nem volt onnantól,hogy nem tudtam már hason feküdni. Amit csak lehetett és ameddig ért valamit 3 takaróval aludtam úgy,hogy kettőből kis fészket csináltam a hasamnak. A hátam a derekam mindenem fájt attól,hogy az oldalamon feküdtem, pláne,hogy csak az egyik oldalon tudtam. Kínomba már 2 ágy lett egymás mellé tolva, vékony fedőmatrac rá és keresztbe aludtam úgy,hogy a hasam a 2 ágy között volt,de úgy se volt az igazi. Szülés után a megfigyelőbe már dobtam is magam hasra és úgy feküdtem, a szülésznő is csak nevetett :D hajjaj,de jó volt :) 2 napig élveztem a hason alvást aztán bedurrantak a cicik és egy ideig meg azok miatt nem tudtam hason aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!