7 hetes kismama vagyok, picit sárgás folyásom van. Ez természetes ilyenkor?
Figyelt kérdés
2008. okt. 15. 11:46
1/5 anonim válasza:
szerintem beszélj az orvosoddal,mert az nagyon gombás fertőzésre utal! valószínű,hogy canesten combit fog javasolni,nekem azt mondta az elején! de magadtól ne kezd el használni,csakis ha ő javasolja!
boldog babvárást!
2/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Voltam már nögyógyásznál és a canesten kenöcsöt mondta hogy használhatom!!
Ez kb: hány nap mire elmulik?
Azt mondta hogy a kúpot nem használhatom 12.dik hétig mert nem szabad!
A babának nem lesz baja töle,ugye?
2008. okt. 15. 11:51
3/5 anonim válasza:
a kenőcstől biztos,hogy nem! hát elméletileg 3-4 nap alatt javulnia kellene! nyugi a babának semmi baja nem lesz!
4/5 anonim válasza:
Nekem is van vsárga pici folyás és az orvos szerint tök rendben vagyok, nincsen fertőzésem.
5/5 anonim válasza:
Szia!
A sárgás folyás nem feltétlen gombás fertőzés hacsak nem viszket és csíp. A nődokim azt mondta hogy teljesen normális hogy sárgás a színe a terhesség idején.
Boldog babavárást és gratulálok!
27 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!