Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alat mennyi idejig...

Terhesseg alat mennyi idejig szabad a sex?

Figyelt kérdés
En most toltottem a 34hetet es a kislurko mar be van fordulva es most mar tartok tole nehogy valami baj legyen. Mert mostanaba eleg gyakran gorcsolok alhasi fajdalmaim vannak.
2017. máj. 16. 08:51
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Ameddig jól esik. Van aki 36-8 hetesen is tud szexelni. Ha te görcsölgetsz, stb akkor már nem ajánlatos, hiszen az orgazmus kinyithatja a méhszájat, és megindíthatja a szülést.

A helyesírásról pedig inkább nem mondok semmit. Megtartom a véleményemet. 😥🤔

2017. máj. 16. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Addig csináljátok amig jólesik, nem kényelmetlen, nem okoz fájdalmat esetleg vérzést. De kérdezd meg a dokit. 😊
2017. máj. 16. 08:57
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Konyorgom ne tanitsd majd irni a gyereked!
2017. máj. 16. 09:04
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Utolsóval egyet értek :)
2017. máj. 16. 09:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Úgyis vannak vizsgálatok, majd kérdezz rá az orvosnál, hogy nyitva vagy-e.

Nekem azt tanácsolta a doki mikor már nyitva voltam, hogy hanyagoljuk, mert szülésindító lehet a sperma illetve fertőzés veszély is lehet.

De sokan pl emiatt kezdik el újra a 38-40. hétben :D

2017. máj. 16. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:
52%

Vicces, hogy le vannak pontozva azok, akik tudnak helyesen írni...

Kérdező, kérdezd meg a dokidat, a váróban pedig lapozgass valamilyen helyesírási szótárt.

2017. máj. 16. 09:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Elvileg egeszen a terhesseg vegeig lehet nemi eletet elni. Nekem meg a 41. heten sem segitett, nem indult be tole a szules.
2017. máj. 16. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Alhasi görcsökkel nem igazán ajánlott, hacsak nem szeretnél most szülni. Egyébként panasz menetesen akár a végéig is lehet.

Jó egészséget.

2017. máj. 16. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!