Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vagyok fáradt és alszom...

Miért vagyok fáradt és alszom nappal is órákat, ha jó a vasam? Mit csináljak, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
34.hét
2017. máj. 15. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Én erre más módszert alkalmaztam: elmentem sétálni, ittam egy teát az erkélyen stb. Másik, amit lehet sokan rosszallanak - én ittam kávét. Napi 1 csésze. Ezt napközben így picit segített az éberségen.

Nehéz, mert ilyenkor már azért készül a test az utolsó hetekre.. :/

2017. máj. 15. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyen ez a harmadik trimeszter. Én második babával vagyok 33 hetes és muszáj ledőlnöm nappal is, igaz én fél-1 órát alszom kb. Első babámmal is voltak ilyen hetek, egyébként időszakosan, néha állandóan fáradt voltam hetekig, aztán meg tele voltam energiával.
2017. máj. 15. 14:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz, mert annyira fáradt vagyok már mikor felébredek, hogy semmit nem tudok csinalni (max felületesen).
2017. máj. 15. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy alulműködés egyik tünete is lehet a túlzott fáradtság.Nálam az volt legalábbis.Mondjuk nem tudom mennyire lehet jellemző,hogy a terhesség ennyire előrehaladott szakaszában derül ki.Esetemben a 13.héten derült rá fény...
2017. máj. 15. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!