Hány hetes vizsgálaton vesznek vért, vizsgálnak vizeletet?
Szia!
Nekem a védőnőm írta meg a beutalókat,meg a kiskönyvet is ő állítja ki.Szerintem ha megkaptad a 8 hetes Uh-t,keresd fel a körzetedben illetékes védőnőt,és ő eligazít mindenben.Egyuttal megkapod a kiskönyvedet is.Énis 8 hetesen kaptam meg.
Gratula a babádhoz.
Szia! Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz, én is a 8. hétben voltam a nőgyógyinál, ahol csinált ultrahangot, majd kikereste nekem, hogy ki az illetékes védőnő abban a körzetben ahol lakom. Vele kellett egyetetnem, hogy mikor tudja kiállítani a kiskönyvet és ő mondta meg, hogy mikor kell terhestanácsadára mennem először. Erre kb. a 10. hétben került sor, ahol le kellett adni vizeletet a laborba, megmérték a vérnyomásom és a súlyom és megkaptam a beutalót a belgyógyászatra, a vérvételre és az ultrahangra. Remélem tudtam egy kicsit segíteni!
Boldog babavárást! (17. hetes kismama)
Szia!
Nekem 7 hetesen derült ki, hogy babás vagyok és egyből uh-ot is csináltak. A 9. héten vissza kellett menjek a dokihoz hüvelyi uh-ra. Voltam a védőnőmnél is, de ő sem küldött akkor még vérvételre. Holnap töltjük be a 12. hetet és csak jővő 7 szerdán megyek vérvételre. Úgyhogy nem vagy egyedül, de szerintem nem leszünk elkésve....:)
Grat a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!