A kórházba milyen bugyit célszerű vinni?

Tena Lady! Mindenképp. Nekem két csomag kellett. De én cseréltem is gyakran, hogy a varratom legyen a körülményekhez képest "tiszta"..
Néztem én is a bugyis verzióját, de nem tudtam, hogy L-es M-es vagyok-e így nem azt vettem.
Csak első este lett balesetem mert az oldalamon tudtam elaludni..
Amúgy én teli bugyit vittem be, tehát nem tanga és nem francia. A lényeg igazából az, hogy tartsa a betétet, de ne szorítson vagy vágjon olyan helyen ahol nem kellene.. Emiatt tiltják a tangát. De ez logikus :D
Ha valami nem válna be, párodat anyukádat gondolom meg tudod kérni, hogy utólag vigyenek be mást.
Ja igen, elnézést ha nem túl szép a sztori, de azért is jó a tena lady vagy más inkontinenciás betét, mert én pl (és rajtam kívül mások is voltak így) volt hogy nem jutottam el a wc-ig amikor pisilnem kellett. EGY CSEPP SEM jött ki.....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!