Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lassan egy hónapot késik két...

Lassan egy hónapot késik két negatív teszt akkor terhesség vagy nem?

Figyelt kérdés
Sziasztok 20 éves lány vagyok.22.-én kellett volna megjönnie.Másfél hete kb. csináltam egy tesztet és az negatív lett (gabriell ha jól emlékszem) tegnap ismételten csináltam mert 3 napja fentvan a savam émelygek és görcsölök meg szurkál a bal petefészkem.Szintén negatív lett nem tudom milyen teszt volt csak annyira emlékszem hogy kb. 600 ft. Piros és valami laborban is használják.Az utolsó menzeszem kb. 3 napig tartott nagyon enyhe volt más mint a többi.Pont korházban voltam mert annyira begyulladt a mandulám hogy nem bírtam nyelni se inni se enni.Egy hétig vénásan kaptam nagyon erős antibiotikumot.A párom szerint ha hízok a mellem nem szokott nőni viszont most azt mondta rengeteget nőtt és híztam is.Holnap tervezek egy ujjabb tesztet csinálni mert a másodiknál volt annyi eszem hogy utána olvastam el hogy hogyan kell csinálni mikor már megcsináltam és 5 perc helyett 30 mp-g tartottam a vizeletembe.Most is görcsölök és hasmenés szerű érzésem van mint mikor annó 12 évesen elsőnek keztem el menstruálni.Szerintetek terhesség vagy esetleg a sok stessz és erős antibiotikum miatt maradt ki a mensim?? De gondolom a kezelés nem okoz 1 hónap után ilyen tüneteket.Héten belül tervezek menni dokihoz de érdekelnének a tapasztalatok esetleg vélemények.Köszönöm.

2017. máj. 14. 18:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Jaa és mostanában állandóan szomjas vagyok és ha iszok akkor hányingerem lesz.És mintha éhesebb lennék.Ettem 1 órája és kb. Olyan mint ha 8 órája nem ettem volna semmit.
2017. máj. 14. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ezt nem tudjuk negmondani de ha negatív lesz az a teszt is akkor valószínűleg nem vagy terhes.

Hasonló tünetelet produkálhat pajzsmirigy probléma és/vagy ciszta,pcos. Én inkább ezekre tippelek.

De feltétlen keress fel egy nőgyögyászt.Egy hónap késés az mindenképpen problémát jelez.

2017. máj. 14. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja és a hízás,éhség és a szomjúság érzet miatt én egy vércukrot mérnék ha van rá a környezetedben lehetőséged.
2017. máj. 14. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak orvos tudja megmondani biztosra, hogy mi lehet.

De szerintem egy tesztet nem kell 5 percig a vizeletben tartani, mert elázik, max 10 mp.Nem lehet,hogy rosszúl végezted a tesztelést és azért nem mutatja?

2017. máj. 14. 18:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Annyi hogy nem a reggeli első vizelet de úgy tudom tök m1 ha már "nagyobb terhesség"
2017. máj. 14. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell 5p ig bennt tartani a tesztet a vizeletbe. Bo egy p utan mar mutatja. A tuneteid,es a mar egy honapja keso mentruaciod egyertelmuen terhessegre utalnak. De ha a teszt negativ...menj orvoshoz,csinaltass vervetelt,vizelet vizsgalat,vercukor vizsgalat,es egy huvelyi vizsgalat sem artana,mivel mi nem latunk beled(es nem is szeretnenk) legalabbis en nem.
2017. máj. 17. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!