Hol vesztek magatoknak kismama rucikat Budapesten, ami nem lepel, hanem nőnek, csinosnak érzed magad benne?
15. hetes vagyok, mostanra jutottam el oda a ruháimmal, hogy már nem nagyon jól. Vettem tegnap egy farmert a 2in1-ban. De nyilván nem fogok csak ott vásárolni (ahhoz annyira nem olcsó). Hol vannak még hasonlóan jó dolgok? C&A pl. nem nagyon jön be nekem stílusban...
Esetleg van valaki, aki pl. teszveszen, vaterán vásárol új dolgokat?
Én a Bboom-ban a Lövőház utcában, a Mammut mellett vettem egy tök jó farmert. Webáruházuk is van, ott körül tudsz nézni, hogy mik vannak és mennyiért.
Waiting for you, bár az sem olcsó. Barátnőm azt mondta, hogyszentendrén van nagyon jó outlet, ott jó áron vannak nagyon jó cuccok. Honlapjukat már megnéztem, tényleg jó.
Én nyár végén jutok el oda, hogy már ilyet kell hordanom, elviszem oda kirándulni a lányom, tutu ide is beugrunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!