Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol vesztek magatoknak kismama...

Hol vesztek magatoknak kismama rucikat Budapesten, ami nem lepel, hanem nőnek, csinosnak érzed magad benne?

Figyelt kérdés

15. hetes vagyok, mostanra jutottam el oda a ruháimmal, hogy már nem nagyon jól. Vettem tegnap egy farmert a 2in1-ban. De nyilván nem fogok csak ott vásárolni (ahhoz annyira nem olcsó). Hol vannak még hasonlóan jó dolgok? C&A pl. nem nagyon jön be nekem stílusban...

Esetleg van valaki, aki pl. teszveszen, vaterán vásárol új dolgokat?

2010. máj. 16. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Corában néha van 1-2 jó cucc, akció is szokott lenni.
2010. máj. 16. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén nekem sem jönnek be igazán ezek a kismama cuccok. Én varrattam 2 felsőt, ami az én izlésem és még utána is hordhatom ilyen mell alatt kötős tunikát. Amúgy meg mikor meleg van akkor nagyon egyszerűen megoldom hogy csinos is legyek. Vettem pár harisnyát, azt hordom hosszabb tunikákkal, csinos és nem kellett sokat költenem rá.
2010. máj. 16. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a Bboom-ban a Lövőház utcában, a Mammut mellett vettem egy tök jó farmert. Webáruházuk is van, ott körül tudsz nézni, hogy mik vannak és mennyiért.

[link]

2010. máj. 16. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Waiting for you, bár az sem olcsó. Barátnőm azt mondta, hogyszentendrén van nagyon jó outlet, ott jó áron vannak nagyon jó cuccok. Honlapjukat már megnéztem, tényleg jó.

[link]

Én nyár végén jutok el oda, hogy már ilyet kell hordanom, elviszem oda kirándulni a lányom, tutu ide is beugrunk.

2010. máj. 16. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak kismama nadrágom volt. Egyébként nagyobb méretű pólókat vettem. Most amúgyis divatos a mell alatt varrott, bővebb darabok. De nyáron sokkal könnyebb öltözni. Télen nehezebb. És ha szeretsz sportosan öltözni, akkor a gumis derekú csípő macinaci, joggig nadrág végig jó lesz.
2010. máj. 16. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!