Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Prenateszt/Nifty teszt, mitől...

Prenateszt/Nifty teszt, mitől függ, hogy hányadik héten?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy ha valaki egyből ezt a tesztet csináltatja, az miért nem a 9. héten megy vérvételre? Én úgy vagyok vele, hogy amilyen hamar csak lehet, tudjam meg, egészséges-e. Vagy van valami, ami miatt jobb, ha később csináltatják?
2017. máj. 13. 17:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi nem is néztük ezeket a teszteket mindaddig míg ki nem jött a kombinált teszten magas down kockázat. Akkor már volt betöltött 12. hét alacsonyabb vetélési eséllyel.
2017. máj. 14. 10:05
 12/17 anonim ***** válasza:

2-es és 6-os vagyok. Én úgy tudom, hogy ha gáz van, sürgősséggel megcsinálják az amniót, lehet, fizetni kell érte, de hamar megvan, nem 3 hét.

A Prena egyébként a 9. héten pont olyan megbízható, mint később, csak annyi gond lehet, hogy a véredben nincs elég magzati dns, de ez már másnap kiderül (amikor a németországi laborba kiér a minta), és akkor ingyenesen leveszik újra a mintát, igaz, akkor újraindul a a 7 munkanap.

Hogy hány nap alatt vannak meg ezek a tesztek, függ attól is, hogy csináltatod, ettől függően lehet 1-2 nap eltérés, de én pl. a Niftyről több véleményt olvastam, hogy nem annyira megbízhatóak a határidőt illetően, mert Hong-Kongba küldik a mintát, ezért is döntöttem annak idején a Prena mellett, ami német.

2017. máj. 14. 21:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi az infokat!!!
2017. máj. 14. 22:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért két hét a nifty eredmény,mert vidéken lakunk,a doki küldi fel,várja vissza az eredményt. Mentünk volna pestre rá,de későbbre lett volna eredmény,mint így,mert nem volt időpont ott,csak május végére.

És igen,sajnos mire most hétnek a végére kiderül, 16.hét legvége lesz már,pénteken van a hétváltás,csüt telik le a két hét.

2017. máj. 15. 13:35
 15/17 A kérdező kommentje:
Biztos minden rendben lesz, majd írd meg!
2017. máj. 15. 14:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ma megjött már az eredmény végül.

Negativ lett hálisten :)

És két lány után egy fiú érkezik majd

2017. máj. 15. 18:34
 17/17 A kérdező kommentje:
Jajj de jó! Nagyon gratulálok, akkor mostantól már fellélegezhetsz!!! :D:D:D
2017. máj. 15. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!