Prenateszt/Nifty teszt, mitől függ, hogy hányadik héten?
2-es és 6-os vagyok. Én úgy tudom, hogy ha gáz van, sürgősséggel megcsinálják az amniót, lehet, fizetni kell érte, de hamar megvan, nem 3 hét.
A Prena egyébként a 9. héten pont olyan megbízható, mint később, csak annyi gond lehet, hogy a véredben nincs elég magzati dns, de ez már másnap kiderül (amikor a németországi laborba kiér a minta), és akkor ingyenesen leveszik újra a mintát, igaz, akkor újraindul a a 7 munkanap.
Hogy hány nap alatt vannak meg ezek a tesztek, függ attól is, hogy csináltatod, ettől függően lehet 1-2 nap eltérés, de én pl. a Niftyről több véleményt olvastam, hogy nem annyira megbízhatóak a határidőt illetően, mert Hong-Kongba küldik a mintát, ezért is döntöttem annak idején a Prena mellett, ami német.
Azért két hét a nifty eredmény,mert vidéken lakunk,a doki küldi fel,várja vissza az eredményt. Mentünk volna pestre rá,de későbbre lett volna eredmény,mint így,mert nem volt időpont ott,csak május végére.
És igen,sajnos mire most hétnek a végére kiderül, 16.hét legvége lesz már,pénteken van a hétváltás,csüt telik le a két hét.
Ma megjött már az eredmény végül.
Negativ lett hálisten :)
És két lány után egy fiú érkezik majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!