30 hetesek hogy vagytok? Doki mit mond? Méhszáj? Vizsgálatok? Eredmények? Babacucc? Stb.
Szia!
Én jól vagyok, leszámítva az iszonyú savtúltengést, ami elég kellemetlen.A méhszájam még teljesen zárt, minden eddigi vizsgálatom jó lett.Bár nagyon vizesedek, és ezzel nagyon nem tudnak mit kezdeni az orvosok, mivel mindent betartok, mégis jelentkezik.Még kisebb dolgokat kell vennem mint pl: fürdőlepedő, magamnak mellszivó stb...de a nagyja már megvan.A manócskám nagyon aktív, főleg esténként mikor aludnék.:)
És te?-hogy vagytok?
Szia én kedden megyek a 30 hetes uh-ra, akkor tudom meg a méhszájam is, mert egy honpja 3110 volt, a dokim jol megijesztett, hogy jo lenne ha kihuznánk a 35 hétig.. azota sokat kell feküdnöm. még csak az arcom vizesedik, mondjuk a lábam nem de nem is járkálok szinte sehova, pihenek, varrok, tv-nézek..
babának már csak a pipere dolgok vannak vissza jövö héten kezdem el takarota a szobáját és mosni sa ruháit stb..
én a vaterán vettem mellszivot,c jo az is, nekemc kisfiam lesz Levente, és sokat mocorog már egész nap szinte reggel fél 7kor ébreszt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!