Nem túl kicsi a "baba"?
Nekem március 11-én volt az utolsó menstruációm,és április 27-én mentem orvoshoz.(direkt vártam hogy már több minden látható legyen az ultrahangon)
Legnagyobb megdöbbenésemre az orvos csak egy 5mm-es petezsákot látott,és azt is csak hüvelyi uh-n.(elvileg 7 hetes terhes voltam,ultrahang szerint meg csa kb 5)
Ma kell vissza mennem este ultrahangra kíváncsian várom hogy mit fog látni most,remélem minden rendben lesz.31 naposak a ciklusaim.
Hát sajnos túl sok jót nem mondott.13mm-es petezsákot látott,benne egyértelműen szikhólyag és embrió nem látható. Csütörtökön megyek vissza kontroll uh-ra.Elvileg 8 hetes terhesnek kellene lennem,naptár szerint,ezek az értékek meg nem azt mutatják.De egyáltalán nem értem már,mert a tüneteim 1,5 hétig megszüntek,ma pedig újra egész nap émelygek.
Sok jót nem remélek :(
Én voltam az utolsò elötti.Tegnap reggel voltam uh-n ,nőtt a petezsák már 17,6mm volt,de szikhòlyag stb még mindig nem volt láthatò.Aztán este elkezdtem barnázni és görcsölni kicsit,kb 1òrán keresztül.Reggel mikor pisilni mentem eljezdtem vérezni.Bementem a kòrhàzba,csinàlt azorvosom uh-t,de már kisebb volt a petezsák ,ìgy ma műtéttel fejezték be.
Talán legközelebb sikerül ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!