Kifolyhat a hüvelykúp?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok. Kis gombás fertőzés miatt kaptam hüvelykúpot. Este fel is helyeztem. Reggel nedves volt a bugyim és a pizsoma nadrágom. Nagyon megijedtem. De azóta semmi. A héten vizsgálták a méhszájat is,teljesen zárt. Ugye ez csak a kúp miatt volt?2017. máj. 7. 15:16
1/5 anonim válasza:
Ami nem tud felszívódni a hüvelykúpból, az kifolyik. Teljesen normális jelenség.
2/5 anonim válasza:
Minden hüvelykúp kifolyik, ha feloldódik, nyugi. ☺️ 16+4 hkm
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak attól féltem nehogy a magzatvíz szivárogjon. Azt hogy lehet észrevenni?
2017. máj. 7. 15:21
4/5 anonim válasza:
Nem kifolyhat,ki fog folyni. A nem terhes noknel is kifolyik valamennyi ami nem szivodik fel kepzeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!