9 hetes ikres kismama vagyok. Vannak itt ikresek? Mikor mozdultak meg először a babák?
Nekem már 1 évesek az ikreim.
16 hetesen mozdultak meg először, amit alig vártam, aztán meg örültem ha nyugi volt. :)
Boldog babavárást!
Pihenj nagyon sokat!
Szia! Én még csak 27. hetes vagyok de már alig várom hogy kint legyenek. Nekem is a 16. héten mozdultak meg először, most meg már néha örülök ha nyugi van :)
Jah és tényleg pihenj nagyon sokat ha tudsz.
Boldog babavárást!
Szia! Én 23 hetes vagyok az ikrekkel. Nekem 15 hetesen mozdultak meg először, annó a lányom is ekkor.
Nálam is nagy buli van ma. :-)
Sok boldogságot Nektek!
:-)
Gratulálok ikres kismamik, és aki már babázik annak is:)
szeretnék tőletek kérdezni, mégpedig, h mikor vették észre, h 2 baba van? Már az első Uh-on kiderült?
Köszönöm
Első válaszoló vagyok. Nekem az első UH-on 7 hetesen derült ki, hogy ketten vannak, mindkettőnek dobogott a szívecskéje. :)
A 12. heti UH-on nagyon izgultam, hogy ott legyenek, mert addig simán felszívódhat az egyik. De ott voltak!!! :)
Harmadik vagyok, nekem 8+3 hetesen mondták uh-n hogy ketten vannak, előtte csak 5+5 hetesen voltam uh-n, akkor még csak petezsák volt, nem látott a doki még semmit benne, csak hogy jó helyen van.
:-)
Nagyon kedvesek vagytok, hogy válaszoltatok, köszönöm!!
Én is csak 5 hetesen voltam, majd 8 hetesen megyek legközelebb, de nagy lenne az öröm ha iker babák lennének.Akkor még van remény:)
Jó egészséget kívánok a kicsiknek, a pocaklakóknak és nektek is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!