Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik újabban sok...

Kismamák, akik újabban sok csokoládét ennétek, hogyan tartóztatjátok meg magatokat a fogyasztásától?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen. :) Nincs itthon csokoládé, csak alma, szőlő, banán, kivi. :)
2010. máj. 15. 14:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is így csináltam :))) nem vettem, így nm is ettem magam agyon csokival :)
2010. máj. 15. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sehogy. Igaz, hogy mértékkel eszem a csokit, de mivel nagyon kívánom, hetente kétszer legalább becsúszik.Főleg mert minden nap én megyek a boltba, és a Boci csokinak,Bountynak nehezen tudok ellenállni.Ha nagyon megkívánom, hát eszek, nem csinálok ebből ügyet.Majd ráérek aggódni szülés után.De a héten az epret kívántam, ettem is minden nap.Kislányom lesz!
2010. máj. 15. 14:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Sehogy. Most is éppen azt eszem.
2010. máj. 15. 15:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Én a 6-12. hét között nagyon rosszul voltam, minden kijött sajnos. Egyedül a Sport csokit tudtam megenni, volt hogy egyszerre hármat is.

A rosszullétek elmúltak, a csokit - mértékkel, de - továbbra is eszem. De ha már úgy érzem, hogy sok volt az édesség a hétre, akkor megeszek egy csokis Update pudingot, az is felér egy csokival és kevesebb a kalória benne.

36.hetet kezdem holnap, 13 kilot híztam, védőnő és orvos szerint ez így jó és nem túl sok.

2010. máj. 15. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálok nem enni, aminek az a vége, hogy legközelebb 3szor annyi csokit "zabálok", szóval sehogy se jó! Állandóan csokit, sütit ennék. Egyébként nemrég olvastam valamelyik kismama újságba, hogy magnéziumhiányra is utalhat a "csokikívánósság". Hát, én eszem MagneB6-ot (zsibbadásaim miatt), de lehet, hogy még így is kevés.
2010. máj. 15. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ha épp megkívánom a boltban, akkor veszek.
2010. máj. 16. 17:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

A 20. hétig nem ettem egy falatot sem.

Azóta viszont naponta lecsúszik valamennyi. És olyan jól esik!

Azért a Magne-B6-ot megpróbálom.

Szép várandósságot, könnyű szülést mindannyiótoknak!

2010. máj. 17. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!