6 hetes terhes vagyok, ma megyek elsőre orvoshoz. Nagyon izgulok, hogy minden rendben van e. Normális ez? Ti is izgultatok?
Ma töltöttem pont a 6.hetet. 4 teszt is pozitív, tünetek vannak. Egyszer voltam orvosnál de semmit nem látott, azt mondta 6 hetesen menjek vissza. Kaptam folsavat és magnéziumot. Mindent betartottam amit a doki mondott, szedtem a vitamint, semmi barnázás, semmi vérzés, semmi görcs, néha hasszurka...
Izgulok hogy mégis minden rendben van e. Olvastam hogy lehet nem fejlődik, vagy elhal, vagy üres a petezsák.
Nagyon félek tőle. Semmit nem aludtam ma.
Ti is izgultatok?
Most jöttem az orvostól. Holnap töltöm a 6.hetet
Minden rendben! Petezsák és szikhólyag is látható, méret megfelelő. 1 hét múlva újra ránéz 😊
Megnyugtatott az orvos, minden normális a korához képest 😊
En most voltam, a doki nem mondott semmit csak nezegetett majd hirtelen hallottam egy szapora szivverest!!!! Pont ma kaptak egy uj gepet, ami nagyon pontos, ezert tudtak mar befogni a szivhangjat! El se hiszem, teljesen elerzekenyultem! A legfontosabb hogy minden rendben van nalunk is, most vagyok 6+1. 2 het multa kell visszamennem!!!
El se hiszem meg mindig!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!