Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetesen barnázás megint,...

13 hetesen barnázás megint, tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
13 hetes kismami vagyok,7 hetesen elkezdtem barnázni és az orvos felírt nekem Duphaston tablettát,amit a 13.hét végéig kellett szednem.Tegnap vettem be az utolsó adagot a barnázás teljesen elmúlt,ám reggel ismét jelentkezett.Dokimat próbáltam hívni,de ki van kapcsolva,holnap kell mennem kombinált genetikai vizsgálatra,annyira idegesít,hogy minden rendben legyen.Van még egy Duphaston receptem,szerintetek kiváltsam és szedjem tovább? Bár ezt a gyógyszert csak a 12.hétig lehetett volna szedni,de a doki azt mondta,hogy én nyugodtan szedjem a 13.hétig.Köszi a válaszokat előre is!!!
2010. máj. 15. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem is azt mondta h 12ik hétig, de én szedtem a 14-15ikig!

Szóval szerintem váltsd ki!!! Én tuti kiváltanám!

A kisfiammal szedtem most két éves semmi baja!! És aztán minden rendben lett!!! Ne aggódj de szedd be!! addig ne hagyd abba míg nem beszélsz vele.. De mondom nem ártasz vele! Irány a gyógyszertár!

36 hetes kismami (és most minden ok)

2010. máj. 15. 11:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.Egyébként már öltözöm és indulok is,mert nem várok az orvosra.Az ösztönöm is azt súgja,hogy szedjem tovább.Még egyszer köszönöm!
2010. máj. 15. 11:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem Utrogestant írt anno, és 12. héttől csökkentve a 13. hétre hagytam el. Csak addig szedd ameddig lehet, szerintem. Magnéziumot szedsz? Fekszel? Nekem feküdnöm kellett, és a legkisebb erőlködésre is barnáztam. A 14. hétig fel se kelhettem, szex és orgazmustilalom stb. És magne b6..
2010. máj. 15. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Duphaston tapadás segítő, nyugodtan szedd tovább, mivel semmi károshatása nincs a magzatra nézve. Én a 2. gyerköcömmel a 17.hétig szedtem a dokim javaslatára! Ne izgulj, nem lesz semmi baj. Pihenj sokat!!!
2010. máj. 15. 13:41
 5/9 A kérdező kommentje:
A dokim nem nyilvánított veszélyeztetett terhesnek és dolgozom továbbra is.Nem mondta,hogy feküdjek vagy ilyesmi.A szexet is kérdeztem tőle,azt mondta óvatosan lehet,bár a párom így sem mer hozzám nyúlni.Magne B6-ot napi 3x1 kell szednem,Duphastonból eleinte napi 2x1,arra nem múlt el,de a doki emelte az adagot és napi 2x2 szedtem.Egészen idáig rendben is volt minden.De most ismét idegeskedem,pedig tudom,hogy ez nem tesz jót,de ember legyen a talpán,aki nem aggódik,főleg,hogy 1 éve vártunk rá.A gyógyszert kiváltottam ,be is vettem gyorsan és most pihi egész nap.Holnap már okosabb leszek.Köszönöm a tanácsokat.
2010. máj. 15. 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:
A 6. héttől a 10. hétig barnáztam és annak ellenére hogy elmúlt, az orvosom kérte, hogy a 16. hét végéig szedjem.
2010. máj. 15. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a Duphastont fokozatosan kellett elhagynom....3x1;2x1;1x1 ...
2010. máj. 15. 21:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A kombinált genetikai vizsgálat szuper volt,a kis drágámmal minden rendben.Mindene meg van és mindene zárt,a nyaki redő méret is tökéletes.Sokat mocorgott és mindenét megmutatta,de nem egyértelmű, hogy fiú vagy lány.A barnázás elmúlt,mert a dokimmal közben találkoztam és mondta,hogy nagyon jól tettem amikor kiváltottam a gyógyszert:) 2x2 szednem kell továbbra is.

Köszönöm mindenkinek a tanácsot!

2010. máj. 19. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:
05.15 13.41es vagyok: Gratulálok és szép babavárást kívánok neked! Sok pihi ne felejtsd el! :)
2010. máj. 23. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!