34 hetes vagyok, miért pont most kezdek megbolondulni?
Hát hogy miért pont most azt nem tudom, de ha ez vigasztal szerintem nem vagy egyedül.:)
Örülj neki hogy nálad csak most jelentkezik ez a dolog!
Mi 35 hetesek vagyunk, de kb már 10 hete kezdődött hogy egyik nap úgy kelek fel hogy jajj de jó kedvem van, rá két órára elbőgöm magam bármin, utána megint jókedvem van és aztán meg szétvet az ideg. Mindezt olyan dolgokon amit előtte észre se vettem vagy nem is érdekelt. Mostanába javult mondjuk a helyzet, 2 hetente csak 1szer van, előtte 2 naponta volt ilyen!:) De én mostmár utólag csak mosolygok rajta, a férjemmel megbeszéltem hogy ez van, szokjon hozzá. Teljesen tolerálja a dolgot.
Egyébként ez ellen szerintem semmit nem tudsz tenni, csak várni hátha elmúlik. Egyél csokit, az boldogsághormont termel :) vagy sétálj vagy bármi.
Gondolom szülés után elmúlik, de lehet hogy nem. Ezt majd a tapasztaltabbak megírják.:)
Mindenesetre kitartást Neked és további nyugodt babavárást kívánok!:)
Üdv. 35 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!