Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes vagyok, miért pont...

34 hetes vagyok, miért pont most kezdek megbolondulni?

Figyelt kérdés
Soha nem voltam picsogos fajta. Amikor terhes lettem akkor sem. MOst meg, hol fel tudnék robbani, hol elsírom magam. Igazán nem bánt senki, mégis úgy érzem az egész világ ellenem van. Simán sírva fakadok, elég egy rossz hangsúly. Miért pont most kezdődik? Meddig tart?
2008. okt. 14. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki,hogy te csak most kezded.Ez a hormonváltozás miatt van.Én végigbőgtem a terhességem.Sokszor már a tudattól is sírva fakadtam,hogy anya leszek.A legrosszabb pedig a szülés utáni hetekben volt,amikor még helyre sem jöttem a császár miatt,de már fel kellett nőnőm a feladathoz,hogy egyedül ellássam a gyerekemet.Pár hónap és túl leszel rajta:)
2008. okt. 14. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogy miért pont most azt nem tudom, de ha ez vigasztal szerintem nem vagy egyedül.:)

Örülj neki hogy nálad csak most jelentkezik ez a dolog!

Mi 35 hetesek vagyunk, de kb már 10 hete kezdődött hogy egyik nap úgy kelek fel hogy jajj de jó kedvem van, rá két órára elbőgöm magam bármin, utána megint jókedvem van és aztán meg szétvet az ideg. Mindezt olyan dolgokon amit előtte észre se vettem vagy nem is érdekelt. Mostanába javult mondjuk a helyzet, 2 hetente csak 1szer van, előtte 2 naponta volt ilyen!:) De én mostmár utólag csak mosolygok rajta, a férjemmel megbeszéltem hogy ez van, szokjon hozzá. Teljesen tolerálja a dolgot.

Egyébként ez ellen szerintem semmit nem tudsz tenni, csak várni hátha elmúlik. Egyél csokit, az boldogsághormont termel :) vagy sétálj vagy bármi.

Gondolom szülés után elmúlik, de lehet hogy nem. Ezt majd a tapasztaltabbak megírják.:)

Mindenesetre kitartást Neked és további nyugodt babavárást kívánok!:)

Üdv. 35 hetes kismami

2008. okt. 14. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
SZia!!!Ez mind a hormon változások.Legalábbis arra is lehet fogni,de lehet hogy félsz valamitől amirol nem ,mersz beszélni.Nem félsz a szüléstől?Mert ez is kiválthatja vagy még lehet a felelőség tudat is ,hogy milyen anya leszel,de én is voltam ilyen és vagyok is hangulat ingadozás elő fordul terheség alatt.Gondolj arra ,hogy hamarosan meg lesz a kicsi babád akit a szíved alatt hordasz és hid el jobb lesz.Jo baba várást!!!UI:kösd le valamivel a gondolatodat.ÜDV:37 hetes kismama
2008. okt. 14. 14:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor nem vagyok egyedül ezzel a problémámmal.Hát akkor nincs mit tenni,ki kell várni a babó megszületését:) Sok boldogságot Nektek!
2008. okt. 14. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!